Voor de familie

10 x cadeaupakketten van de boer

De kerst komt eraan, tijd om de mensen die je lief hebt een origineel en attent cadeau te geven. Met een origineel cadeaupakket van de boer weet je ieders hart te veroveren. Wij hebben de leukste, lekkerste en mooiste tips bij jou in de buurt op een rijtje gezet.

Tip 1: Kleine heerlijkheid | wijn en slakken

Hier waan jij je een beetje in Frankrijk op Nederlandse bodem. Op deze wijngaard kan je terecht voor een mooie fles wijn, een rondleiding of een glas wijn op het terras. Wil je een keer iets bijzonders op tafel zetten? Met de teelt van escargots – slakken – kan je een heerlijke combinatie maken met een wijntje uit de wijngaard.

Bekijk hier de website van Kleine Heerlijkheid

Tip 2: Herberg de Buitenman | winkel & herberg

Laat je met kerst helemaal ontzorgen: geef een kerstbrunch cadeau. Samen komen tijdens de kerstdagen en tijd doorbrengen met familie of dierbaren is waar het in de essentie om gaat. Met de kerstbrunchbox hoef je alleen maar de tafel te dekken en samen te genieten.

Bekijk hier de website van De Buitenman

Tip 3: Wijnen Anthuriums | Anthuriums: Bloemen en boeketten vers uit eigen kwekerij

Met een mooi boeket breng je meteen sfeer in huis. De anthurium heeft weinig nodig om toch heel lang mooi te blijven en zijn er in allerlei kleuren. Je koopt ze direct bij de kweker. Geef je een mooi boeket cadeau of fleur jij je eigen huis op?

Bezoek de website van Anthuriums

Tip 4: Landwinkel de Diervoort | cadeaupaketten

Bij Landwinkel de Diervoort weten ze wat verwennerij is met hun unieke delicatessenboxen. De cadeauboxen ziten vol producten van Nederlandse boeren en telers die met veel liefde en passie zijn bereid. Van ontbijtbox tot borrelbox, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de website van landwinkel de Diervoort

Tip 5: Streekwinkel Boszicht | cadeau pakketten

Om de (h)eerlijke producten uit de streek staan ze bij Streekwinkel Boszicht bekend. Ze bieden een breed assortiment aan met alleen de beste producten. Denk aan droge worst van scharrelvarkens, boerderijzuivel van ongepasteuriseerde melk – dus extra vol van smaak -, zelf gemaakte jam en honing of biertjes uit de streek. Genoeg cadeau-inspiratie!

Bezoek de website

Tip 6: Het Zuyderblad | Nederlandse theeplantage

Nederland is van oorsprong geen theeland, toch drinken we met z’n alle graag een bakkie. Bij Het Zuyderblad koop je heerlijke verse thee van eigen bodem. Maak je cadeaupakket compleet met het prachtige servies of geef een rondleiding of proeverij cadeau.

Bekijk de website van Het Zuyderblad

Tip 7: Winery & Herbs | wijn & streekwinkel

Meer dan 80 zelf geproduceerde producten verkopen ze in de streekwinkel van Winery & Herbs. In de winkel wordt er ter plekke een mooi cadeaupakket voor je gemaakt zodat je altijd een uniek cadeau samenstelt. Met een workshop of rondleiding als cadeau maak je er een helemaal een totaalbeleving van.

Bezoek de site van Winery & Herbs

Tip 8: Zuivelboerderij De Kern | winkel + cadeau manden

Voor een origineel en gepast cadeau ben je bij Zuivelboerderij De Kern aan het juiste adres. Ze stellen een heerlijke zuivelmand voor je samen met zelf gemaakte boerenzuivel. Natuurlijk kan de mand aangevuld worden met andere producten uit de streek.

Bekijk het aanbod van Zuivelboerderij de Kern

Tip 9: Boer, winkel van het land | Hippe boerenwinkel + workshops

(Cadeau)inkopen doen bij Boer is een feestje. Zodra je binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Het ruime assortiment komt van lokale telers en kleine producenten en ze bereiden heerlijke verse gerechten in de keuken die midden in de winkel staat. Van jouw cadeau maken ze helemaal iets feestelijks met hun bijzondere verpakkingen.

Bezoek de website (en de winkel)

Tip 10: Boerderijwinkel De Stelhoek | Zeeland

Een kleinigheidje of een groot uitgebreid pakket, bij boerderijwinkel De Stelhoek stel je een cadeaupakket met streekproducten helemaal zelf samen. Neem zelf een kijkje in de winkel, het is lastig keuzes maken met zo veel lekkers.

Neem een kijkje op de website

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder