Voor de familie

10 x kamperen bij de boer

Logeren bij de boer? Dát is een goed plan voor de zomer! In Nederland zijn er veel boeren die een minicamping of boerencamping zijn gestart – náást hun werkzaamheden als boer. ’s Ochtends stap je de tent uit en loop je zo het weiland of de schuur in. Heerlijk, toch? 

Welkom bij Groene Camping In De Polder in Lage Zwaluwe

Het prachtige Brabantse land in alle rust ontdekken? Tijdens je vakantie word je hartelijk ontvangen door de familie den Dunnen. Zij zorgen voor een leuke vakantie op de camping, in uw eigen tent of caravan, in de Beverburcht of in één van de Polderhuisjes.

Bezoek de Groene Camping:
Groenendijk 35
4926 RE Lage Zwaluwe
www.groenecampingindepolder.nl


Welkom bij camping Het Ven in Bergeijk

Vanaf 1905 staat hier al een boerderij, waar nu al de 5 generatie Cuypers boert. Daarvoor was het eigendom van Baron Gilles de Pëlichy. Rond die tijd moet er in dit gebied een moerassig ven zijn geweest. Vandaar de campingnaam ‘Het Ven’ waar nu in de directe omgeving geen ven meer te bekennen is.

Bezoek Het Ven:
Postelseheideweg 6
5571 XB Bergeijk
www.het-ven.nl


Welkom bij De Tienmorgen in Beers

Camping de Tienmorgen biedt alle ingrediënten voor een geslaagd uitje, rust momentje, feestje, etentje, ontspannen vergader locatie, weekendje weg, vakantie of kamp! De camping is open van 1 april tot 1 november. Huren van accommodatie, kabouterruimte, chalet en stacaravan is het gehele jaar mogelijk. Hier is (bijna) alles mogelijk.

Bezoek De Tienmorgen
Broekkant 11
5437 ND Beers
www.detienmorgen.nl


Welkom bij de Menmoerhoeve in Etten-Leur

Deze camping is gelegen in het buitengebied van Etten-Leur aan de rand van natuurgebied de Pannenhoef. De camping heeft 25 rustige plaatsen met een mooi landelijk uitzicht. Bij iedere staanplaats is er een elektra-aansluiting. De camping trekt vooral gasten die op een rustige plek met hun caravan of tent willen kamperen. Voor gezinnen met kinderen is er een kinderboerderij en speeltuin. Vanuit de camping kun je heerlijk wandelen en fietsten door West-Brabant en Vlaanderen.

Bezoek De Menmoerhoeve
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
www.menmoerhoeve.nl


Welkom bij boerderijcamping De Meet in Huijbergen

Boerderijcamping De Meet is een kleinschalige seniorencamping gelegen op een rustieke locatie op de Brabantse Wal. Van 15 maart tot 31 oktober staat de familie Van Aert voor hun gasten klaar om hen een heerlijk verblijf te bezorgen. Eigenaar Nettie van Aert: ‘Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 10 bij 10 meter. U staat bij ons altijd aan de buitenrand van het terrein, zodat er veel ruimte is aan de voorkant van uw tent of caravan. De plekken zijn afgebakend met walnotenbomen en struiken, waardoor u voldoende privacy heeft en schaduw als het nodig is.’

Bezoek boerderijcamping De Meet
Bredestraat 2
4635 RK Huijbergen
www.boerderijcampingdemeet.nl


Welkom bij De Steenuil in Oirschot!

Kleinschalig, persoonlijk & van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. Het gras kriebelt tussen je tenen en de kinderen hebben een rode blos op de wangen van het spelen. De geur van hooi & een vers, zelf geraapt, eitje aan het ontbijt! Kinderen ravotten in de binnenspeeltuin of op de boerderij en ontdekken dat een koe als huisdier toch ook erg leuk is!

Bezoek de Steenuil
Schansstraat 3
5688 NC Oirschot
www.desteenuil.nl


Welkom bij De Schaapskooi in Drunen

Kamperen en logeren bij de boer? Dat kan bij De Schaapskooi! De Schaapskooi, gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen om met jouw tent, caravan of camper te verblijven op de minicamping. Of verblijf je liever in een van de appartementen? Ook groepen kunnen hier terecht!

Bezoek de Schaapskooi!
Duinweg 58
5151RK Drunen
www.de-schaapskooi.nl


Welkom bij De Spijken in Ammerzoden

De koeien en pony’s staan vredig te grazen in de wei. Konijntjes huppen door het gras. Hier moet niets en mag heel veel, dus neem de tijd en onthaast in alle rust en beleef het buitenleven. De minicamping heeft 14 staanplaatsen voor caravans, tenten of campers. Ruime plaatsen, recreatieruimte en schoon en luxe, verwarmd sanitair ruimte. De camping is autovrij.

Bezoek De Spijken:
Lange Achterdijk 1
5324 JD Ammerzoden
https://www.despijken.nl


Welkom bij Van ’t Zandeind in Riel

Hier kun je genieten van je welverdiende vakantie. Gewoon lekker landelijk wakker worden tussen de koeien, maar met alle faciliteiten op loopafstand in ons dorp. Onze kleinschalige boerderijcamping is ideaal gelegen tussen Tilburg en de Belgische grens en telt 15 zeer ruime kampeerplaatsen met verwarmde privé sanitaire voorzieningen. Het terrein wordt omgeven door rustige koeien. En nog een leuk feitje: Deze camping is uitgeroepen door Zoover tot de beste accommodatie van Brabant, de kindvriendelijkste camping van Europa en winnaar van de Gouden Zoover Award in 2018!

Bezoek Van ’t Zandeind
Zandeind 32a
5133 AC  Riel
www.vanhetzandeind.nl


Welkom bij Pergama in Haaren

Genieten op een mooi aangelegd en rustig terrein welke is omgeven door een prachtige natuur en fijne dreven. Deze boerderijcamping is verrassend gastvrij, rustig en anders, voor de kinderen is er nog echte Boerderij-beleving, dus volop beesten om mee te voeren, aaien en te bekijken. Hier staan de eigenaren garant voor een ontspannende vakantie in een groene omgeving, waarin je landelijk en stijlvol kunt genieten van rust en vrije tijd!

Bezoek De Pergama
Roonsestraat 20
5076 PM Haaren
www.pergama.nl


Staat jouw favoriete boerderijcamping er niet tussen?
Door heel Nederland vind je bijzondere, leuke en gezellige boerderijcampings. Staat jouw favoriete logeeradres bij de boer er niet bij? Stuur dan een mail naar redactie@dichterbijdeboerderij.nl.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

Lees verder
Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Lees verder