Voor de familie

[Voorjaarsvakantie] 4x de leukste activiteiten bij de boer

Een weekje voorjaarsvakantie is het ideale moment om erop uit te gaan en samen leuke dingen te doen. Op het boerenerf beleef je de leukste avonturen. Ga deze vakantie op ontdekkingstocht bij de boer! Wij hebben een paar toffe doe-tips voor je op een rijtje gezet! 

Hole in one! – Groesbeek
Ben jij klaar voor een potje boerengolf? Laat tijdens de vakantie jouw skills zien bij Boerengolf De Horst in Groesbeek. Een activiteit voor jong en oud op diverse weilanden. Het boerengolf is te combineren met andere leuke arrangementen.
Bekijk de website

Adres: Lage Horst 6, Groesbeek

==============================================================

Het Melk Mysterie – Hoeven
Ga met familie en vrienden de uitdaging aan en help Boer Corné om zijn koeien weer melk te laten geven. Door het vinden van aanwijzingen op en rondom de boerderij en het uitvoeren van opdrachten los jij het Melk Mysterie op! Een spannende en educatieve escape op de boerderij in Hoeven.
Bekijk de website

Adres: Torendreef 4, Hoeven

===============================================================

Rondleiding op de boerderij – De Moer
Op het boerenerf bij de De Moer beleef je de leukste avonturen. Op boerderij de Annahoeve in De Moer krijg je in 1.5 uur een rondleiding over het melkveebedrijf, proef je verse melk en is het mogelijk om koeien te aaien.
Bekijk de website

Adres: Zijstraat 25, De Moer

===============================================================

Spelen in de Indoor speelhal – Hedel
Een dagje slecht weer in de vakantie? Kom dan lekker binnen spelen bij de indoor speelhal bij Boerengolf Hedel. In een overdekte ruimte van 300m2 is er gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud. Proef de sfeer van het boerenleven en reserveer je plekje!
Bekijk de website

Adres: Achterdijk 57, Hedel

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

Lees verder
Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

Lees verder
Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!

Lees verder