Ontmoet de boer(in)

5 x vergaderen bij de boer

Een interactieve heisessie, complete heidag, verfrissend teamoverleg ‘buiten de deur’ of een workshop in de natuur: steeds vaker kiezen organisaties ervoor om met collega’s samen te komen op een alternatieve locatie. Veel ruimte en een groene omgeving staan vaak op het wensenlijstje. Dichterbij de Boerderij selecteerde enkele bijzondere vergaderlocaties bij de boer!

Hofstede Elzenoord in Vrouwenpolder


Vroeger was Elzenoord een buitenplaats met vruchtrijke boomgaarden, visrijke vijvers en wandelpaden; een echt sieraad van Vrouwenpolder. Dit wordt zoveel mogelijk teruggehaald door middel van hoogstamboomgaard, kikkerput en een prachtige vijver. Dat betekent vergaderen in een oase van rust!

Boerderij de Hofstad in Breugel

Boerderij de Hofstad biedt een unieke locatie om te vergaderen op het Brabantse platteland, slechts enkele kilometers van Eindhoven. Naast een plenaire ruimte waar tot circa 40 gasten ontvangen kunnen worden is er ruimte voor break-out sessies. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, inclusief lunch of diner mogelijkheden. Uiteraard is een beamer, scherm, flipover chart en wifi aanwezig.

 

Brasserie Kakelbont in Dinteloord

Hoeve Kakelbont is een bedrijf waar landbouw en zorg elkaar ontmoeten. Het bedrijf teelt appels en peren en er zijn ruim 20.000 vrije uitloop-kippen. Er is een breed aanbod op het gebied van dagbesteding. En ook recreatie doet mee. Het is een bont geheel van mensen en activiteiten die op verschillende manieren met elkaar in verbinding zijn. Toch is er voldoende rust en ruimte om te vergaderen bij Hoeve Kakelbont.

Het Paddenstoelenhuis in Berghem

Bij Het Paddenstoelenhuis in Berghem ben je te gast op een bijzondere locatie op het Brabantse platteland. Misschien kan de liefde voor paddenstoelen van de eigenaren jouw gezelschap inspireren. Het Paddenstoelenhuis organiseert graag een zakelijke bijeenkomst of presentatie voor jouw organisatie. Je geniet van de rust en privacy in een landelijke omgeving, zonder de aanwezigheid van andere gasten. De vergaderruimte is ruim en licht en biedt de voorzieningen die je van een moderne locatie mag verwachten.

Den Heijkant in Moergestel

​Den Heijkant is een mooie, historische boerderij, gelegen nabij het Brabantse Moergestel. De boerderij behoort al sinds het midden van de 17 de eeuw toe aan de familie Bierkens. Ook nu woont er nog steeds Bierkens. Dit bijzondere historisch erfgoed is een Rijksmonument. Het bestaat uit een boerderij, een graanschuur, een karreschop en een schaapskooi.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder