Voor de familie

6 x kamperen bij de boer

Logeren bij de boer? Dát is een goed plan voor de zomer! In Nederland zijn er veel boeren die een minicamping of boerencamping zijn gestart – náást hun werkzaamheden als boer. ’s Ochtends stap je de tent uit en loop je zo het weiland of de schuur in. Heerlijk, toch? 

Geen fan van kamperen? Er zijn ook veel agrarische bedrijven die een Bed&Breakfast zijn gestart. Dat is genieten van het leven op een boerderij – de luxe editie.

Minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel

De Stamhoeve ligt op het gezellige Brabantse platteland, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen in Biezenmortel, tussen de dorpen Helvoirt en Udenhout. Een heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen!

De camping ligt achter de boerderij, dus lekker rustig van de weg af. De Stamhoeve heeft ruime, speels aangelegde kampeerplaatsen. Het is de ideale plek voor iedereen die van rust houdt; voor mensen die genieten van de natuur, van fietsen en van wandelen. Ook gezinnen met kleine kinderen zijn hier helemaal op hun plek!

De schaapskooi in Drunen

Kamperen en logeren bij de boer? Dat kan bij De Schaapskooi! De Schaapskooi, gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen om met een tent, caravan of camper te verblijven op onze minicamping. Ook is er de mogelijkheid om te verblijven in een van de appartementen of de groepsaccommodatie.

De Schaapskooi is gelegen aan de rand van het Nationale Park De Loonse- en Drunense Duinen, een fantastisch fiets-, wandel- en mountainbikegebied.

Boerencamping De Vergulde Hand in Riel

Boerencamping de Vergulde Hand in Riel, een minicamping in het prachitge Noord-Brabant, is een mooie camping net even ten zuiden van Tilburg in het prachtige Riel. De camping, een boerencamping, biedt je de mogelijkheid om te kamperen en te genieten van de prachtige omgeving. De Vergulde Hand is geopend van 1 april tot 30 september.

Camping De Boshoek in Serooskerke

Op een rustig plekje in Walcheren, vlakbij zee en strand ligt minicamping de Boshoek. Het is een sfeervolle camping waar zowel jong als oud zich thuis voelt.

Kinderen kunnen spelen op de vele speeltoestellen of helpen met het verzorgen van de dieren. Vanuit de camping zijn er vele fietsroutes door het mooie Walcheren. U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper of voor het huren van een chalet of pipowagen.

Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke

Kom genieten van een heerlijk stukje platteland! Boerderijcamping Krabbeneiland heet je van harte welkom op de boerderijcamping. Hier kun je het boerenleven van dichtbij proeven op de nog volop in bedrijf zijnde melkveebedrijf. Op de camping bieden ze mooie, ruime en afgeschermde kampeerplaatsen, luxe stacaravans en vakantiewoningen.

Naast het meehelpen op de boerderij en het knuffelen van de konijnen, kalfjes en paarden is er voor de kinderen volop speelgelegenheid met een speelweide, trampoline, speeltuin, kinderboerderij, pony-rijden en verder een speelschuur met tv, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, sjoelbakken en spelletjes. De boerderijcamping ligt in een weids en rustig polderlandschap en is centraal gelegen op Walcheren. De omgeving leent zich uitstekend om heerlijk te fietsen en de afstand naar het strand is slechts 3 kilometer.

Camping de Schelp in Domburg

De camping bevindt zich op een schitterende locatie, aan de voet van de duinen tussen Domburg en Westkapelle. Achter de duinen bevindt zich één van de schoonste stranden van Nederland. Je loopt vanaf de camping zo de duinen en het strand op via een duinovergang recht tegenover de ingang van de camping. Waar je heerlijke wandelingen kunt maken over de duinen en door het nabij gelegen natuurgebied “Noordervroon” of heerlijk zonnebaden op het strand.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Lees verder
Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

Lees verder
Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Lees verder