Voor de familie

8 x slapen bij de boer(in)

Logeren bij de boer? Dat is een leuk idee voor de vakantie! Tijd voor ontspanning en leuke activiteiten in de binnen- en buitenlucht. Word wakker op de boerderij en ontdek al het moois dat een boerenbedrijf en haar omgeving te bieden heeft!

Recreactieboerderij De Zeemeeuw – Ossenisse (ZL)

Kom overnachten bij Piet en Terry de Waal in één van hun 16 ruime blokhutten. Bij recreatieboerderij de Zeemeeuw is het mogelijk om jouw eigen paard mee te nemen of rijd paard op een van de aanwezige paarden. Alle gezellige activiteiten zorgen voor een geweldige boerderij ervaring.

Bezoek recreatieboerderij De Zeemeeuw:
Weststraat 3
4589 RM Ossenisse
www.blokhutverhuur.com


De Houtse Linies – Den Hout (NB)

Bij de Houtse Linies is een gezellige vakantieboerderij beschikbaar voor groepen van 12 tot 16 personen. Kom met de hele familie of vrienden overnachten en maak kennis met het boerderij leven. Voor kinderen zijn er verschillende speelvoorzieningen aanwezig, zoals een kijkje nemen in de koeienstal en het meedoen aan OudHollandse spellen.

Bezoek De Houtse Linies:
Moerstraat 10
4911 AG Den Hout
www.dehoutselinies.nl


Boerderij De Spijken – Ammerzoden (NB)

In de B&B van Gérard en Truus Kras kom je helemaal tot rust met een overnachting bij Boerderij De Spijken. Tussen de veldbloemen beleef jij het buitenleven optimaal en zijn er prachtige fiets- en wandelroutes of bezoek kasteel Ammersoyen.

Bezoek De Spijken
Lange Achterdijk 1
5324 JD Ammerzoden
www.despijken.nl


Sint-Anthonijshoek – Koudekerke (ZL)

Sint-Anthonijshoek is een akkerbouwbedrijf met mini-camping en een B&B. Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten te beleven. Omringd door de mooie pluktuin zijn er drie verschillende appartementen beschikbaar op nog geen 4 km afstand van het strand in Dishoek. De familie Aarnoutse heet je van harte welkom!

Bezoek Sint-Anthonijshoek
Vlissingsestraat 3
4371 RA Koudekerke
www.sint-anthonijshoek.nl


De Buitenhorst – Schaijk (NB)

De Buitenhorst is een luxe groepsaccomodatie – gelegen in het buitengebied van Schaijk – en bestaat uit 5 accommodaties. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over het uitgestrekte Brabantse landschap. Bourgondisch, gemoedelijk en gezellig staan bij eigenaren Wim en Rianne hoog in het vaandel.

Bezoek De Buitenhorst
Franse Baan 4
5374 RS Schaijk
debuitenhorst.nl


Vakantieboerderij De Holdeurn – Berg en Dal (GL)

Kom het rijk van Nijmegen verkennen en overnacht bij de wijnvelden. De boerderij op dit landgoed stamt uit de 17e eeuw en beschikt over diverse appartementen met uitzicht op bos, wei, tuin en akkers. Met verschillende rivieren, heuvels en historische gebouwen om de hoek is er heel veel te doen voor jong en oud.

Bezoek De Holdeurn
Oude Kleefsebaan 132
6571 BK Berg en Dal
www.desteenuil.nl


Staat jouw favoriete boerderijcamping er niet tussen?
Door heel Nederland vind je bijzondere, leuke en gezellige boerderijcampings. Staat jouw favoriete logeeradres bij de boer er niet bij? Stuur dan een mail naar redactie@dichterbijdeboerderij.nl.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder