Voor de familie

9 x kamperen bij de boer in Zeeland

Logeren bij de boer? Dát is een goed plan voor de zomer! In Zeeland zijn er veel boeren die een minicamping of boerencamping zijn gestart – náást hun werkzaamheden als boer. ‘s Ochtends stap je de tent uit en loop je zo het weiland, de schuur in of de dijk over het strand op. Heerlijk, toch? 

Welkom bij minicamping ‘In de Bocht’

Midden op Walcheren – op 6 km afstand van de stranden Zoutelande en Oostkapelle en op 5 km afstand van Middelburg – vind je minicamping ‘In de Bocht’. Je wordt gastvrij ontvangen door Pieter en Annemarie Marinussen. Zij proberen alles wat mogelijk is te doen om jou een mooie vakantie te bieden. Dus heb je speciale wensen? Vraag het gerust!

Bezoek minicamping ‘In de Bocht’
Middelburgseweg 10
4364 TC Grijpskerke
www.minicampingindebocht.nl


Welkom bij Hofstede Elzenoord

Je bent het hele jaar door welkom op Hofstede Elzenoord. Om te komen kamperen of te logeren in één van de kamers of vakantiewoningen. Tussen het hoogstamfruit en op maar 1 kilometer van het strand van Walcheren. Hofstede Elzenoord is geheel huisdiervrij!

Bezoek Hofstede Elzenoord
Kon. Emmaweg 2A
4354 KC Vrouwenpolder
www.elzenoord.com


Welkom bij camping ’t Uulof

Camping ’t Uulof is een kleine en gezellige camping op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland en ligt vlak aan de rand van de historische stad Zierikzee. De camping heeft een unieke landelijke locatie en is op loopafstand van het centrum van Zierikzee.

Bezoek camping ’t Uulhof
Zandweg 37
4301 TA Zierikzee
Zeeland
www.campingtuulof.nl


Welkom bij minicamping Boogaard

Gelegen op loopafstand van strand en zee, tussen Zoutelande en Westkapelle, ligt de rustig gelegen Minicamping Boogaard. Comfortabel, gemoedelijk en kindvriendelijk. Hier vind je tijd voor jezelf, maar ook voor elkaar.

Bezoek minicamping Boogaard
Paulusweg 16
4374 NE Zoutelande
www.minicamping-boogaard.nl


Welkom bij minicamping Oosterzicht

Minicamping Oosterzicht is gelegen net buiten Aagtekerke op het uitgestrekte platteland van Walcheren. De minicamping ligt slechts op 2 kilometer afstand van de kust bij het gezellige plaatsje Domburg. Je kan van dichtbij het leven op het platteland ervaren. Geniet samen met jouw kinderen van de rust en de ruimte en kijk mee op de boerderij.

Bezoek minicamping Oosterzicht
Kloosterweg 4
4363 SC Aagtekerke
www.minicampingoosterzicht.nl


Welkom bij minicamping De Boshoek

Op een rustig plekje in Walcheren, vlakbij zee en strand ligt minicamping De Boshoek. Het is een sfeervolle camping waar zowel jong als oud zich thuis voelt. Kinderen kunnen spelen op de vele speeltoestellen of helpen met het verzorgen van de dieren. Vanuit de camping zijn er vele fietsroutes door het mooie Walcheren. Je bent van harte welkom met je tent, caravan of camper of voor het huren van een chalet of pipowagen.

Bezoek minicamping De Boshoek
Boshoekweg 5
4353 SE Serooskerke
www.campingdeboshoek.nl


Welkom op boerderijcamping Molenperk!

Voor een fijne vakantie op het Zeeuwse platteland ben je welkom op Molenperk! Je treft een rustige, autovrije camping met ruime plaatsen – afgescheiden door een haag – op een verzorgd bedrijf met fijne sfeer aan. Centraal gelegen op Walcheren.

Bezoek Boerderijcamping Molenperk
Vrouwenpolderseweg 63
4353 KA Serooskerke
www.molenperk.nl


Welkom bij camping Hoeve Batenburg

De Landgoedcamping Hoeve Batenburg vind je dichtbij duin en strand in het Zeeuwse kustplaatsje Ellemeet. De natuurcamping is onderdeel van het boerenbedrijf, gelegen in het noorden van Schouwen-Duiveland. Vanaf jouw kampeerplaats met uitzicht op de duinen kun je dit mooie eiland op het gemak gaan ontdekken.

Bezoek camping Hoeve Batenburg
Kuijerdamseweg 7
4326 LL Ellemeet / Noordwelle
www.hoevebatenburg.nl


Welkom bij boerenrustcamping De Kermisrose

Wil je genieten van een heerlijk moment van rust, terwijl je geniet van heerlijke huisgemaakte taart en een vers gezet kopje koffie of thee, midden in de Schouwen Duivelandse polder? Dan ben je bij boererustcamping De Kermisrose aan het juiste adres. André en Jacqueline en hun team zullen er alles aan doen om het jou naar de zin te maken. Hier kun je nog echt van de rust genieten, omgeven door de prachtige natuur die de polder te bieden heeft.

Bezoek boerenrustcamping De Kermisrose
Krabbenhoekseweg 2
4306 NL Nieuwerkerk
www.boerenrustcamping.nl


Staat jouw favoriete boerderijcamping er niet tussen?
Door heel Nederland vind je bijzondere, leuke en gezellige boerderijcampings. Staat jouw favoriete logeeradres bij de boer er niet bij? Stuur dan een mail naar redactie@dichterbijdeboerderij.nl.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

Lees verder
Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Lees verder