Voor op tafel
Aardbeien in bakje

9 x Verse aardbeien in de buurt

Zin in verse, zoete aardbeien, rechtstreeks van de teler? Lees dan snel even verder! We hebben voor jou 9 telers in de buurt opgesomd waar jij dit heerlijke zomerfruit kan kopen. 

Aardbeien & Asperges van Hereijgers (Lepelstraat)

Op de grens van Zeeland en West-Brabant vind je Aardbeien & Asperges. Hier kun je, net zoals veel andere telers, ook terecht voor asperges. Winkeltje openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 – 17:00 uur. Ook hebben ze een verkoopautomaat. Deze is 7 dagen per week overdag open!

Locatie: Polderweg 2a, Lepelstraat


Aardbeienbedrijf Hellemons (Oudenbosch)

Tussen Roosendaal en Etten-Leur vind je in Oudenbosch het verkoopstalletje van aardbeienbedrijf Hellemond. Zij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 17.00 uur!

Locatie: Albanoweg 11, Oudenbosch


Aardbeienkwekerij Bouwmans (Oirschot)

Aardbeien kopen bij Bouwmans betekent letterlijk een feestje, want buiten de ‘normale’ bakjes aardbeien, kun je ook versierde aardbeien (met chocola, nootjes, discodip) kopen! En dat ziet er fantastisch (lekker) uit! Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Locatie: Beerseweg 6, Oirschot


Het Aardbeienterras (Rijsbergen)

Sinds de jaren 50 heeft de familie Bastiaansen in Rijsbergen een aardbeienkwekerij en recreatieboerderij. Het aardbeienterras is gratis toegankelijk voor jong en oud of voor een lekker dagje uit. Ze bieden ook kinderfeestjes en rondleidingen aan. Vanzelfsprekend kun je ook in het winkeltje aardbeien kopen en andere aardbeien-‘hebbedingetjes’. Geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Locatie: Pannenhoefsebaan 31, Rijsbergen


Verstappen Aardbeien (Roggel)

In het Limburgse Roggel vind je Verstappen Aardbeien. Een tuinbouwbedrijf waar zij aardbeien in de kas en buiten telen. Vanaf begin april lagen de eerste aardbeien in de automaat en je kan ze hier zelfs tot half december ongeveer kopen in de (gekoelde) automaat.

Locatie: Heide 6, Roggel


’t Aardbeienkraampje (Uden)

Aardbei Tuinderij van den Bighelaar is een familiebedrijf die voornamelijk aardbeien teelt, maar ook aardbeientrayplanten hebben. De kas is is 10.000 m2 groot en daarnaast hebben zij een trayveld van 40.000 m2! De grote aardbeienautomaat die zij hebben is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 – 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 – 20.00 uur en op zondag van 10.00 – 21.00 uur. Op zaterdag kun je ook het kraampje bezoeken van 09.00 – 16.00 uur.

Locatie: Lage Randweg 14, Uden


Aardbeienkwekerij Van Beerendonk (Best)

Bij Aardbeienkwekerij Van Beerendonk zijn dagelijks verse aardbeien verkrijgbaar. Zeven dagen per week van eind mei tot begin oktober. De aardbeien worden verkocht via een gekoelde automaat die zich bevindt op het stalgedeelte van de boerderij. Eigenaar Frans van Beerendonk verzorgt ook excursies en rondleidingen op het aardbeienbedrijf dat hij samen met zijn vrouw Arda en zoon Theo leidt. Zowel voor groepen (familie, vrienden, verenigingen) als voor scholen!

Locatie: Mosselaarweg 7, Best


Op de kwekerij van Van Haperen worden niet alleen aardbeien geteeld, maar ook frambozen, bramen en blauwe bessen! Vanaf begin juni zijn er naast de aardbeien ook weer heerlijke frambozen te koop op dit adres. De kwekerij heeft verkoopautomaten waar jij elke dag terecht kan van 08.00 – 21.00 uur!

Locatie: Overveldsestraat 18, Prinsenbeek 


Lemmen Aardbeien (Egchel)

Sinds 2001 telen Peter Lemmen en Liesbeth Beijes aardbeien in Egchel. Zij hebben dit bedrijf overgenomen van een echtpaar dat ging stoppen. Sinds 2017 hebben zij  zelfs een tweede locatie waardoor de capaciteit daarmee is verdubbeld! Ook bij dit adres kun je dagelijks terecht voor verse aardbeien. De verkoopautomaat is elke dag geopend van 09.00 – 22.00 uur.

Locatie: Molenheg 23, Egchel

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Lees verder
Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

Lees verder
Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Lees verder