Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit: All you need is love…. en de Boer!

Iedereen weet het: het afgelopen jaar was lang niet altijd een makkelijk jaar. Genoeg reden om het jaar bijzonder af te sluiten! Geluk delen zit in de kleinste dingen en dat draagt het initiatief ‘All you need is love… en de Boer’ breed uit. Ken jij iemand die een leuke dag verdient of in het zonnetje gezet mag worden? Boeren uit de regio brengen je wens in vervulling met dit kerstinitiatief! 

Diverse boeren en tuinders uit de regio Nijmegen zijn bij elkaar gekomen omdat het belangrijk is om in verbinding te zijn – en te blijven – met de mensen in de buurt. Boerin Simone: ‘We hadden eerst het idee om lokale producten als cadeau aan scholen te geven, dat werd logistiek alleen een te grote uitdaging. Als je aan kerst denkt, denk je ook meteen aan de wel bekende ‘All you need is love’-uitzending op kerstavond. Een wens in vervulling laten gaan, past helemaal bij de kerstgedachte. Net zoals de boeren en tuinders in onze regio in verbinding willen zijn en het geluk met de mensen in de buurt willen delen. Zo is het idee ontstaan voor All you need is love… en de Boer!’

Wensen in vervulling laten gaan
Ruim twintig boeren en tuinders hebben zich aangesloten bij dit initiatief. Zij zorgen ervoor dat een langgekoesterde, ingezonden wens in vervulling gaat. Verdient iemand een verrassing na een pittig jaar? Heeft je vader altijd al eens een koe willen knuffelen? Droomt je neefje elke nacht van een ritje op de trekker? Of wil je dochter – die zo fan is van kaas – altijd al leren kaas maken? De komende periode worden er uit de inzendingen meerdere winnaars verrast. Boerin Simone: ‘Er komen al diverse emotionele verhalen en speciale wensen binnen. Om het All you need is love-concept helemaal compleet te maken rijden we met een speciale veewagen door de regio. Mensen krijgen daar de kans om een videoboodschap in te spreken voor een geliefde. Wij zorgen ervoor dat het bericht bij de ontvanger terecht komt.’

Jochem van Gelder
Natuurlijk heeft ‘All you need is love… en de Boer’ ook zijn eigen Mister Love nodig. Dat kan natuurlijk alleen iemand uit de regio zijn: presentator Jochem van Gelder. Hij doet een oproep aan alle mensen om de lieve, mooie en verrassende wensen in te sturen. Tot en met Valentijnsdag mogen de wensen ingestuurd worden. Ondertussen laten de boeren uit de buurt al diverse wensen in vervulling gaan.

Wens insturen: dat werkt zo!
Ben jij enthousiast geworden en heb je zelf een wens of verdient iemand in jouw omgeving een leuke verrassing? Stuur je verhaal dan in via deze link of houd onze website in de gaten.

Zo blijven boeren en tuinders uit de regio in contact, is er ruimte voor een gesprek en blijf je van elkaar leren. Ontdek alle activiteiten voor ‘Boeren en tuinders pakken uit’ hier.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Lees verder
Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

Lees verder
Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Lees verder