Voor op tafel

Catering van de boer: van ijskar tot foodtruck

Wil jij op een (bedrijfs)feest of evenement genieten van de ambachtelijke producten uit de boerderijwinkel? Dat  kan! Al het lekkers van de boer komt naar je toe… Bijvoorbeeld in een ijskar, foodtruck of BBQ-wagen. Deze boerenbedrijven hebben een boerencatering opgezet!

Ambachtelijk boerenijs van LekkerGemekker

Met een ijskar of foodtruck van LekkerGemekker van Johan en Elli van ’t Sant scoor je op ieder feestje of evenement. Ze kunnen met hun karren of foodtruck naar jou of je evenement toe komen en ijs komen scheppen. Meer informatie vind je hier.

Burgers van De Hamsehoeve Foodtruck

De familie Dirven is trots op het gezond, maar vooral verantwoord stukje vlees dat zij aanbieden van hun eigen kalveren.Vanuit de Hamsehoeve Foodtruck serveert de familie ook: Hamsehoeve grill burgers, Hamsehoeve broodjes kroket en Hamsehoeve bitterballen. Dat allemaal van eigen boerderij! De Hamsehoeve Foodtruck is ook te huur voor feestjes en partijen. Meer informatie vind je hier.

Boerencatering van bedrijf Van Roessel

Met een prachtige boerderijwinkel en een eigen cateringbedrijf in het centrum van Goirle levert Van Roessel Boerderijproducten eerlijke producten aan particulieren en bedrijven. Voor alles wat met heerlijk eten te maken heeft kun je dan ook bij dit familiebedrijf terecht. Meer informatie vind je hier.

De ijskar van Het Melkhuis

Natuurlijk vormt de verse melk van hun eigen koeien het belangrijkste bestanddeel van het roomijs van Het Melkhuis, verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken. Wat te denken van bijvoorbeeld straciatella of onze favoriet “de Kus van Maxima.” De ijskar van Het Melkhuis wordt verhuurd voor (bedrijfs-) feestjes, recepties of andere feestelijke gebeurtenissen. Meer informatie vind je hier.

Een ontbijt of bedrijfslunch van de Annahoeve

Streekproducten, vlees van eigen bedrijf of onbespoten groenten: het assortiment van Boerderijwinkel De Annahoeve in De Moer is eerlijk en heerlijk. Dit is hét adres voor het verzorgen van verse streekproducten voor bijvoorbeeld een ontbijt of lunch. Voor meer informatie kun je hier terecht.

BBQ-wagen van Boerderij Savelkouls

Een groot succes bij bedrijven, sport- en buurtverenigingen is de barbecuewagen. Je kunt bij Vers Vleesboerderij Savelkouls niet alleen terecht voor al uw barbecuevlees, maar ook voor een compleet verzorgde barbecue met barbecue, vlees, salades, sauzen, brood en borden en bestek. Meer informatie vind je hier.

Staat jouw boerencateringbedrijf er niet tussen? Dan kun je altijd een e-mail sturen naar Dichterbij de Boerderij: wij passen het dan aan.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Lees verder
Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

Lees verder
Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Lees verder