Voor de familie

De leukste boswachters van Brabant

Hoe ziet een dag uit het leven van een boswachter eruit? Ze zijn de hele dag buiten, zetten zich in voor het groen in de provincie en kennen het natuurgebied – waar jij zo graag wandelt – op hun duimpje. Tegenwoordig weten die boswachters ook de weg in het social media-landschap. Door te bloggen, vloggen en foto’s te schieten voor Instagram, Twitter en Facebook nemen ze ons mee op pad. Mestmag.nl zetten de leukste boswachters op een rijtje! 

1. Boswachter Frans Kapteijns

Frans is ambassadeur van Van Gogh National Park en Brabant Vertelt, vrijwillig boswachter bij Natuurmonumenten en natuurgids. Frans is te volgen via Twitter, zijn website en via stuifmailvan Omroep Brabant Radio.

 

2. Boswachter Anneke Oomes

Anneke is boswachter in West-Brabant. Om specifiek te zijn in de gebieden: De Baronie van Breda, De Brabantse Wal, Het Merkske en Langstraat. Anneke zet Twitter actief in om verhalen en updates vanuit deze gebieden te delen.

 

3. Boswachter Erik Schram

Erik is boswachter van het gebied Heeze-Leende en de Kempen in het zuiden van Brabant. De Kempen is een gebied met een rijke geschiedenis, waar veel bijzondere verhalen over te vertellen zijn. Neem alvast een digitaal kijkje in deze mooie gebieden door Erik te volgen op Instagram.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder