Voor de familie

Doe mee aan de Fruitteeltroute op 11 augustus

Het vernieuwde Fruitteeltmuseum gaat er fris en fruitig tegenaan! Dit is de kans om het museum te bezoeken én een leuke fietstocht te maken voor dezelfde prijs. Op zaterdag 11 augustus kan er tussen 9.00 uur en 12.00 uur gestart worden vanuit het Fruitteeltmuseum voor een fietstocht in en rond Kapelle van 35 kilometer.

Traditiegetrouw kan er gefietst worden met het Fruitteeltmuseum – dit jaar een iets andere route als vorig jaar – deze keer komen deelnemers in Kattendijke. Door de medewerking van diverse fruittelers zijn ze erin geslaagd weer een mooie route samen te stellen.

Tijdens de route zijn er negen stops waar iets te beleven valt. De route is zeer gevarieerd, zo fietsen we langs het water en natuurlijk de boomgaarden. Diverse bevriende fruittelers openen die dag hun bedrijf voor bezoekers en kunnen u enthousiast vertellen over het werk wat zij doen en de machines die zij daarvoor gebruiken. Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens en is er op sommige punten een hapje en een drankje. Daarnaast is er aandacht voor oude ambachten en diverse andere demonstraties.

Kosten
€ 6,50 p.p. incl. museumbezoek
Gezin met 2 kinderen € 12,50 incl. museumbezoek

Meer informatie?
Neem contact op via administratie@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op dinsdag- t/m zaterdagmiddag. Zie ook www.fruitteeltmuseum.nl.

verras me met nog meer

Inspiratie

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Lees verder
Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Lees verder
Boer en maatschappij

Voedselzekerheid: gezond en genoeg voedsel van dichtbij

Lees verder