Voor de familie

Kom naar de Boerenkerstroute op 16 december in Oss

ZLTO Oss-Den Bosch organiseert zaterdag 16 december van 13.00 tot 18.00 uur voor de tweede keer dé Boerenkerstroute in de Amsteleindstraat te Oss.

Route met streekmarkt
Bezoekers gaan te voet, op de fiets of met de huifkar van boerderij naar boerderij in de Amsteleindstraat in Oss. De route loopt onder andere langs een indoor streekmarkt, waar lokale voedselproducenten en hun producten aanbieden. Verder is er live kerstmuziek door diverse koren uit de regio, een proeverij op stal tussen boerderijdieren, koek & zopie, kaarslicht en de Kerstman natuurlijk. Ook voor kinderen valt er van alles te beleven; dieren van dichtbij, knutselen, spelen op het erf en de ervaring van het buitenleven. Veel van de activiteiten vinden binnen plaats bij de vier bedrijven die hun staldeuren opzetten voor de bezoekers, maar warme kleding is aan te raden.

Boer & buurtgenoot
Kom in contact met elkaar. Want net zo min als jij niet zonder het platteland kunt voor het realiseren van je eigen ambities, zoals gezonde voeding, groene energie, natuur, biodiversiteit, zorg, beleving en tal van andere functies die bijdragen aan jouw welzijn en geluk, andersom geldt dat ook: boeren kunnen niet zonder jou. Boeren zijn betrokken bij de samenleving en voelen de verantwoordelijkheid dat er voor nu en de generaties na ons genoeg eten is, voor mens en dier en de omgeving met zorg wordt beheerd. Boeren zijn primair voedselproducenten en dat zal niet wezenlijk veranderen. Met de productie van gezond, veilig, smaakvol voedsel tegen een eerlijke prijs, leveren boeren een bijdrage aan de maatschappelijke opdracht voedselzekerheid en de gezondheid van mens en dier. Meer informatie vind je hier!

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder
Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Lees verder