Voor op tafel

Koop asperges bij de boer: 16x asperges in de buurt 2022

De witte asperge is ‘Hollands trots’ en wordt nu al uit de koude grond gestoken. Nog even en het aspergeseizoen wordt officieel geopend! Het allerlekkerste ‘witte goud’ koop je natuurlijk bij de boer. Wij hebben 16 leuke adressen bij jou in de buurt verzameld!

Welkom bij van Beek Asperges – vanaf 11 maart
Vanaf 11 maart (en de winkel in Dongen vanaf 25 maart) kun je weer terecht in de winkels voor het witte goud. Beide winkels zijn geopend tot en met 26 juni. Naast asperges verkopen zij ook aspergeservies en bijpassende aspergewijnen.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Van Beek Asperges
Munnikenhof 15
4844 PK Terheijden


 

Welkom bij Boerderijwinkel Tielemans in Bavel – vanaf 25 maart
Officieel zijn hier de allereerste Brabantse asperges gestoken uit de koude en volle grond. Al sinds 1988 telen ze asperges. Tijdens het oogstseizoen is de winkel dagelijks geopend voor de lekkerste witte en groene asperges.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Boerderijwinkel Tielemans
Leyweg 3
4854 NT BavelWelkom bij Van Gerven Asperges – vanaf 5 maart
Als lid van het Brabants Asperge Genootschap staat kwaliteit bij Van Gerven hoog in het vaandel. Doordat de asperges op lichte zandgrond groeien zorgt dat voor de lekkerste asperges. In de winkel zijn allerlei streekproducten te vinden om er een heerlijke lokale aspergemaaltijd van te maken.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Van Gerven Asperges
Hoeven 7
5688 GS Oirschot


 

Welkom bij wijn- en aspergeboerderij De Santspuy in Etten-Leur
In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep. Hier draait alles om de mooie dingen van het leven: verse kwaliteitsproducten, gezond en lekker eten!
Vind hier alle info voor een bezoek aan De Santspuy
Zandspui 45
4873 LZ Etten-Leur


 

Welkom bij Astense Asperges in Asten
De asperges die hier verkocht worden zijn van hoge kwaliteit en ontzettend vers. Op het moment van kopen zijn de asperges nog geen 24 uur geleden gestoken. In de boerderijwinkel verkopen ze alle producten om een volledige heerlijke asperge maaltijd van te maken.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Astense Asperges
Voordeldonk 69
5721 HL Asten


 

Welkom bij De Vennenhof in St. Michielsgestel
Hier vind je de allerlekkerste aardbeien en asperges. Niet alleen lekker, maar ook gezond! Waarom de asperges en aardbeien van De Vennenhof iets extra’s toevoegen aan jouw gezondheid willen ze je graag vertellen. Het geheim zit hem in de bodem…
Vind hier alle info voor een bezoek aan De Vennenhof
Brandsestraat 22
5271 SX St. Michielsgestel


 

Welkom bij Asperges Versteden in Oirschot
Koeien kijken én heerlijke verse asperges kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vanaf april tot en met eind juni ben je dagelijks welkom om het witte goud te kopen.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Asperges Versteden
Schansstraat 11A
5688 NC Oirschot


 

Welkom bij De Laarhoeve in Waalre
Aspergeboerderij de Laarhoeve is al jaren een begrip in de regio. Gedurende de maanden april t/m +/- juni kun je hier terecht voor de heerlijkste (geschilde) asperges. Al tweemaal bekroond tot Brabants lekkerste!
Vind hier alle info voor een bezoek aan De Laarhoeve
Laarstraat 64
55 82 HL Waalre


 

Welkom bij Van Gerven Asperges
Als lid van het Brabants Asperge Genootschap staat kwaliteit bij Van Gerven hoog in het vaandel. Doordat de asperges op lichte zandgrond groeien zorgt dat voor de lekkerste asperges. In de winkel zijn allerlei streekproducten te vinden om er een heerlijke lokale aspergemaaltijd van te maken.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Van Gerven Asperges
Hoeven 7
5688 GS Oirschot


 

Welkom bij Aspergekwekerij de Margriet in Helvoirt
Bij Aspergekwekerij de Margriet liggen de verse asperges weer in de aspergewinkel. Vanaf eind april is de winkel elke dag open! Kom je op de fiets? Dan kun je gezellig uitrusten op de bankjes mét gratis Wifi, midden in de hei.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Aspergekwekerij de Margriet
Margrietweg 3
5268 LW Helvoirt


 

Welkom bij Asperges Verhoeven in Cromvoirt
De asperges bij Asperges Verhoeven worden in de kas én in de volle grond geteeld. Door de vroege en late rassen zijn er ruim 16 weken asperges te verkrijgen. Dagelijks wordt er geoogst dus de asperges zijn écht dagvers.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Asperges Verhoeven
St. Lambertusstraat 77
5266 AD Cromvoirt


 

Welkom bij De Letter Asperges & Zo in Koewacht
De asperges zijn er in de periode van medio april t/m juni. Verder hebben ze verse groenten en fruit & meer… Vraag ook naar de groente- & fruittas! Ook aan huis geleverd! (Binnen de regio)
Vind hier alle info voor een bezoek aan De Letter Asperges & Zo
Langeweg 14
4576 RL Koewacht


 

Welkom bij De Wit in Veghel
In de winkel kan je natuurlijk verse asperges kopen (geschild en ongeschild), en tevens de benodigdheden om er een complete maaltijd van te maken. Een origineel cadeau geven? De Wit stelt de allerleukste pakketten samen, zo kom je met een lekker en verrassend cadeau bij een verjaardagfeest aan!
Vind hier alle info voor een bezoek aan De Wit
Wilsvoortweg 3
5464 TK Mariaheide


 

Welkom bij Aspergekwekerij Vos in Roosendaal
Bij-vriendelijke asperges? Bij Aspergekwekerij Vos wordt het land naast aspergeplanten ook ingezaaid met een speciaal bloemenmengsel. Zo hebben de bijen alle mogelijkheid om aan stuifmeel en nectar te komen. Dus voor heerlijke asperges en honing ben je hier aan het juiste adres.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Aspergekwekerij Vos
Boeiinksestraat 8
4703 SK Roosendaal


 

Welkom bij de Aspergeboerderij Van Iersel in Udenhout
Als echte Duinboeren kweken zij hun asperges op het agrarische landschap rondom de Loonse en Drunense Duinen. In de maanden april, mei en juni zijn de dagelijks geopend met een ruim asperge-assortiment.
Vind hier alle info voor een bezoek aan Aspergeboerderij van Iersel
Schoorstraat 63
5071 RC Udenhout 


 

Welkom bij De Brandevoortse Hoeve in Helmond
Verse asperges zijn er in het voorjaar weer volop te krijgen. Natuurlijk kan je in de boerderijwinkel ook terecht voor huisgemaakte aspergesoep. Maak er een complete maaltijd van met de eieren, aardappeltjes, saus en eventueel beenham die ook in de winkel te koop zijn.
Vind hier alle info voor een bezoek aan De Brandsevoortse Hoeve
Medevoort 23
5707 DD Helmond

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

Lees verder
Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Lees verder