Boer en maatschappij

Oosteind is nieuwe locatie voor tentoonstelling ‘Zonder boer geen voer’

In september is de pop-up tentoonstelling ‘Zonder boer geen voer’ feestelijk van start gegaan in het gemeentehuis van Halderberge. Op 24 november 2016 opende de expositie op een nieuwe locatie, namelijk in Bloem- en Tuincentrum AVRI  te Oosteind (gemeente Oosterhout).

Daar heeft wethouder Marcel Willemsen van de gemeente Oosterhout de reizende tentoonstelling ‘Zonder boer geen voer’ geopend. Het doel van deze bijzondere tentoonstelling is om de lokale boerengeschiedenis en het lokale archeologische en historische onderzoek meer bekendheid te geven. Ook wordt duidelijk dat stad en platteland niet zonder elkaar kunnen; ‘Zonder boer geen voer’!

Kerstshoppen en cultuur snuiven

Er waren veel belangstellenden en de gemeente hoopt er nog veel meer te mogen verwelkomen in deze drukke maanden in het tuincentrum. Een efficiënte combinatie: erfgoed shoppen terwijl u de kerstinkopen doet. Op derde kerstdag wordt er, samen met de ijzertijdboerderij in Dongen, een speciaal evenement georganiseerd. Houd de website in de gaten voor het programma!

 

 

 

 

 

 

Tot 30 januari te zien in AVRI Bloem- en Tuincentrum

Heistraat 47, Oosteind

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
09:00 – 18:00

Vrijdag: 09:00 – 21:00
zaterdag: 08:30 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder