Voor de familie

Op 7 april is het Nationale Buitenlesdag!

Op dinsdag 7 april is het Nationale Buitenlesdag, een initiatief van IVN Natuureducatie en Jantje Beton. Op Nationale Buitenlesdag geven leerkrachten in heel Nederland buiten les; een mooie kans voor educatieboeren om zich te presenteren aan het onderwijs. Scholen kunnen deelnemen als ze minimaal één les buiten geven.

Boerderij Educatie Nederland wil zoveel mogelijk scholen naar de boerderij laten komen. Educatieboeren die vallen onder het Platform Boerderijeducatie Nederland kunnen hun locatie voor deze Buitenlesdag in beeld brengen bij scholen.

Vind een school bij jou in de buurt

Op www.nationalebuitenlesdag.nl zie je deelnemende scholen in jouw omgeving. Deze scholen kun je voor de Buitenlesdag uitnodigen op je boerderij. De invulling van de Buitenlesdag is met de school af te stemmen. Scholen zijn al over de Buitenlesdag geïnformeerd door de campagne van IVN en Jantje Beton.

Aanmelden

Aanmelden voor de Buitenlesdag gaat via de login van de website Boerderijeducatie Nederland. Het kan zijn dat je na aanmelding nog het een en ander wil aanpassen, dit kan tot en met 1 april.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva van Ekelenburg via eva@boerderijeducatienederland.nl.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

Lees verder
Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Lees verder