Voor de familie

Overzicht lammetjesdagen 2018: op kraambezoek in de stal

Van Veldhoven tot Dongen: de komende maanden worden op heel veel plaatsen lammetjesdagen georganiseerd. Vooral in het Paasweekend ben je op veel plekken welkom om op kraambezoek te komen in de stal. Hieronder hebben we een overzicht samengesteld van de populairste lammetjesdagen 2018 in de streek. Indien er nog een lammetjesdag ontbreekt, laat dat dan weten aan de redactie van Dichterbij de Boerderij

24 & 25 maart: Lammetjesdag bij boerderij Gewande te Empel

Bert en Elly de Werd runnen een biologisch melkveebedrijf in Gewande te Empel. Naast koeien hebben zij ook fokschapen. Dat betekent ook dat er weer lammetjes worden geboren op de boerderij. Wil je ze graag komen bekijken? Kom dan in het weekend van 24 en 25 maart naar Gewande.

Er is weer van alles te beleven; knuffelen met de lammetjes, schapen scheren, pony ritje maken, knutselen met schapenwol, koe melken, spelen op het hooi en er is een poppentheater. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 10:30 tot 16:30 uur. Toegangsprijs: Volwassenen € 2,- kinderen € 1,-. Meer informatie


24, 25, 31 maart & 1 en 2 april: Lammetjes knuffelen bij Pukkemuk in Dongen

Het hele jaar organiseert Pukkemuk activiteiten voor kinderen, maar in het voorjaar beleef je er extra veel lol. Dus kom lammetjes knuffelen bij Pukkemuk. Als je op 1 of 2 april komt zijn er ook andere paasactiviteiten om aan deel te nemen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze activiteit.

Meer informatie vind je hier.


31 maart: lammetjesdag bij Costa Kabrita in Huijbergen

Ook bij Costa Kabrita in Huijbergen zijn er jonge geitjes en bokjes geboren. Kom ze op zaterdag 31 maart 2018 tussen 11.00 en 16.00 uur aaien en melk geven. Meer informatie vind je hier.


2 april: lammetjesdag bij de Schaapskooi in Drunen

Op Tweede Paasdag is het weer zover: lammetjesdag bij De Schaapskooi! Je bent op deze dag van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om de lammetjes te bekijken en te aaien. Meer informatie vind je hier.


Iedere zondag t/m 1 april: Geitenkijkdagen bij ’t Geitenboerke in Veldhoven

De Geitenkijkdagen 2018 van ’t Geitenboerke, de geitenhouderij van de familie Schippers te Oerle, vinden plaats op alle zondagen tot en met 1 april (Eerste Paasdag. Je bent wel tussen 13.30 tot 17.00 uur. Entree is € 1,50 p.p. Meer informatie vind je hier.


22 april: Lammetjesdag bij Hoeve de Mertel in Biezenmortel

Tijdens de open dag van Hoeve de Mertel in Biezenmortel kun je van 12.00 uur tot 16.00 uur Lammetjes aaien en knuffelen. Daarnaast is er een knutselhoek, luchtkussen, demonstratie wol spinnen en demonstratie schapen scheren. Meer informatie vind je hier.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder
Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Lees verder