Voor de familie

Verlichte huizen, boerderijen en tractoren tijdens de Boerderij Toer 2021 in Drimmelen

De zeer geslaagde lichtjesroute langs boerenbedrijven in Terheijden van vorig jaar krijgt een vervolg: op 28, 29 en 30 december kun je dit jaar een verlichte route door het buitengebied van Hooge en Lage Zwaluwe rijden. De verlichte huizen, boerderijen en tractoren langs de route zorgden vorig jaar al voor 10 kilometer file in de polder: dit jaar zorgt dit coronaproof uitje voor een vette glimlach op je gezicht!

Hier vind je de route

De route slingert door het buitengebied van Hooge en Lage Zwaluwe waar je de mooiste kerstversieringen kunt aanschouwen bij boerenbedrijven. Vanuit eigen voertuig bewonder je verlichte schuren, stallen, bomen en andere objecten. Alle omwonende boeren en bewoners zijn uitgenodigd om mee te doen! De organisatie hoopt op zo’n 80 verlichte locaties, waar iedereen die dat leuk vindt ergens tussen 18.00 en 21.00 uur in de eigen auto langs kan rijden op 28, 29 en 30 december.

De route is vrij te rijden, zolang je maar in je eigen auto blijft. De bedrijven zijn niet toegankelijk voor een bezoek. Er is ook geen begin- of eindpunt aan de route, maar er wordt bij voorkeur wel een eenrichtingsroute gehanteerd. Alle info die je nodig hebt, lees je op deze site en binnenkort op de site van ZLTO-Drimmelen-Geertruidenberg. Houd ook onze social media in de gaten!

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder