Boer & boerin | Boeren en tuinders pakken uit

Hoeven

Gekleed in overal met rode zakdoek ga je aan het werk tussen de kalfjes en koeien. Samen kalfjes voeren, stro in de hokken verdelen, met de tractor rijden en nog veel meer.

Ondertussen vertelt de boert leuke feitjes en wordt er natuurlijk uitgebreid geknuffeld met de dieren. Na afloop rust je heerlijk uit in het hooi. Afhankelijk van het tijdstip kan je ook de melkput in om koeien te melken.

Plan je afspraak in via de website.

Adres
Torendreef 4,
4741 SX Hoeven

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

De lente is in volle gang en dat betekent dat er weer een flink assortiment aan heerlijke, verse groenten van het seizoen te koop zijn. In april is er volop keuze, van klassiekers als asperges tot minder bekende pareltjes zoals raapstelen. Hier lees je onze top 5 seizoensgroenten van april met tips wat je ermee kan!

Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Heerlijk, ze zijn er weer, asperges! Het witte goud koop je natuurlijk lekker lokaal, vers van de boer en bij jou in de buurt. Op deze tien adressen in Midden en Oost-Brabant kun je in ieder geval terecht:

Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Wat in 1994 begon als een kwekerij, is inmiddels uitgegroeid tot een combinatie van glastuinbouw met zorgtak. Michel en Ilse van den Dungen zijn eigenaar van Zorgkwekerij ’t Lieseind in Schijndel, waar zij dagelijks met hun Mee-Werkers zorgen voor de productie van allerlei soorten planten en perkgoed.