Boerderij Sfeerdagen

Oost- West- en Middelbeers

Ontdek het Boerenleven tijdens de Boerderij Sfeerdagen op 9 en 10 december!
Wij nodigen we je van harte uit op onze boerderij aan de Achterste Heistraat 7 voor de gezelligste Boerderij Sfeerdagen van het jaar! Duik in de warme, gastvrije sfeer van het boerenleven en laat je betoveren door de charme van het platteland.

Praktische Informatie:
9 december 14:00 tot 20:00
10 december 10:00 tot 17:00
Locatie: Achterste Heistraat 7

Toegang is gratis en iedereen is welkom! Of je nu een gezin bent dat op zoek is naar een leuk dagje uit, een stel vrienden dat van het platteland wil genieten, of gewoon nieuwsgierig bent naar het echte boerenleven, onze Boerderij Sfeerdagen beloven een onvergetelijke ervaring te worden.

Dus trek je warmste kleren aan, omarm de gezelligheid en kom langs op 9 en 10 december. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze boerderij!
Tot dan!

Voor meer informatie ga je naar de site van Visit Oirschot.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

Nieuwe streekproducten fietsroute (Zeeland)

Even een lekker stukje fietsen, heerlijke streekproducten kopen bij de boer of ‘gewoon’ even de stad ontvluchten. Fiets deze mooie route van zo’n 65 kilometer door de Zeeuwse dorpen en fiets je eigen diner bij elkaar! Deze keer is dat gegrilde kippendijen met Zeeuwse salsa verde.

Boer en maatschappij

In de spotlight: de geit

Met zo’n 450 miljoen geiten over de hele wereld en naar schatting 450.000 in Nederland, wordt het hoog tijd dat wij je meer gaan vertellen over dit nieuwsgierige kuddedier.

Boer en maatschappij

Zoönose: wat is het en hoe voorkomen we het?

Een zoönose is een infectieziekte die van dieren op mensen kan overgaan en andersom. Denk dan aan COVID-19, de ziekte van Lyme of Q-koorts. De intensieve veehouderij wordt soms gezien als gevaar voor de uitbraak van zoönose. Hoe reëel is dat en wat doen boeren en de overheid om dit te voorkomen? In dit verhaal leggen we uit hoe dat zit.