Chocomel-actie

Waalre - Leende
Op vrijdag 16 december gaan er weer enkele leden van friesland-campina op pad om Chocomel en slagroom te trakteren aan ouderen in verzorgingshuizen. In Waalre gaan ze overdag langs de zorginstellingen en in Leende gaan ze rond 18:00 uur naar Leenderhof.
Wil je graag meehelpen om hartverwarmende chocomel met slagroom uit te delen? Geef het dan door aan: Peter van de Broek of Teun Schellekens. Ze zijn te bereiken via: 06-474 851 69
verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!