Fietsroute voor dagelijkse en feestelijke boodschappen

Gemeente Altena

Ontdek in Altena waar je rechtstreeks bij boer of teler je dagelijkse of feestelijke boodschappen kankopen, lekker dichtbij, voor een eerlijker prijs en je weet waar je eten vandaan komt. Er zijn routes van 7 tot 80 km, dus voor iedereen een afstand die past.

Stap op eigen gelegenheid op de fiets of in de auto. Let wel op openingstijden van boerderijwinkels enautomaten, de meeste zijn op zaterdag geopend.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!