Happen en Trappen: ZLTO Halderberge en Rucphen

Noord-Brabant

Happen en Trappen: de lekkerste fietstochten van Nederland en België. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijke gerechten bij verschillende restaurants. Van uitgestrekte heidevelden tot sfeervolle vestingstadjes: Happen en Stappen brengt u naar de mooiste plekjes van de Lage Landen.

ZLTO Halderberge en Rucphen hebben weer een fietstocht in de planning en wel op 17 september 2023! Dit jaar wordt het in een ander vat gegoten. We starten en eindigen in hetzelfde dorp. We starten op Onze Lieve-Vrouwstraat in Zegge, bij de kapel.

De fietstocht begint tussen 11.00 uur en 11.30 uur, je kan op eigen gelegenheid vertrekken! Dit jaar doen we 4 bedrijven aan, waar op elke bedrijf een gang van het menu wordt geserveerd.

Bekijk de website voor meer informatie en aanmelden.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Kom op 31 mei of 1 juni naar de Open Dag van de Zorgboerderijen in onze regio! 8 zorgboerderijen zetten hun deuren open voor jong en oud! Zorgboerderijen zijn niet alleen gewone boerderijen, maar bieden ook dagbesteding en begeleiding aan mensen met een zorgbehoefte. Tijdens de open dag kun je zien hoe het eraan toegaat op de boerderij. Veel zorgboerderijen hebben dieren en een stuk land waar ze voedsel verbouwen of planten laten groeien.  Deze dag is ideaal voor jonge gezinnen en plattelandsliefhebbers die een kijkje willen nemen in het bijzondere en mooie werk van zorgboerderijen! 

Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Er staat weer een lang weekend voor de deur, het Pinksterweekend! Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor 2e Pinksterdag? Ga dan eens naar de Campina Open Boerderijdagen! Zoeken waar je naartoe kan hoeft niet, want wij geven 8 adressen waar jij maandag 20 mei naartoe kan om een kijkje te komen nemen op de boerderij. 

Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Met een vliegende start begon het aspergeseizoen begin maart bij familiebedrijf “De Letter Asperges” in Koewacht. De asperges waren extreem vroeg dit jaar, maar daar weten Tom, Moniek en hun drie zonen gelukkig wel raad mee. Als enige aspergeteler in Zeeland is de teelt van het witte goud hun corebusiness en bieden zij een complete aspergebeleving.