Happen en Trappen: ZLTO Halderberge en Rucphen

Noord-Brabant

Happen en Trappen: de lekkerste fietstochten van Nederland en België. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijke gerechten bij verschillende restaurants. Van uitgestrekte heidevelden tot sfeervolle vestingstadjes: Happen en Stappen brengt u naar de mooiste plekjes van de Lage Landen.

ZLTO Halderberge en Rucphen hebben weer een fietstocht in de planning en wel op 17 september 2023! Dit jaar wordt het in een ander vat gegoten. We starten en eindigen in hetzelfde dorp. We starten op Onze Lieve-Vrouwstraat in Zegge, bij de kapel.

De fietstocht begint tussen 11.00 uur en 11.30 uur, je kan op eigen gelegenheid vertrekken! Dit jaar doen we 4 bedrijven aan, waar op elke bedrijf een gang van het menu wordt geserveerd.

Bekijk de website voor meer informatie en aanmelden.

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Koop een bosje gladiolen, zaai een bloemenstrook

Wandelaars, feestvierders, bewoners en boeren: van iedereen gaat het hart sneller kloppen van de 4Daagse. Ze delen de passie door te genieten van stad en land. Sinds de coronatijd hebben steeds meer fietsers en wandelaars het platteland ontdekt. Boeren en tuinders werken elke dag hard aan een groen platteland om van te genieten. Bezoekers en bewoners kunnen de boeren tijdens de 4Daagsefeesten een handje helpen. De boeren en tuinders van Nijmegen verkopen namelijk bosjes gladiolen (5 stengels) voor het goede doel. 

Voor de familie

Top-10 zomeractiviteiten op de boerderij

In de regio organiseren boeren en tuinders in de zomermaanden allerlei toffe activiteiten op het platteland. Iedereen – van jong tot oud – is welkom om langs te komen en te genieten! Doe je ook mee met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’? Dit is onze top-10 van leuke zomeractiviteiten op de boerderij!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2023

In juli en augustus pakken boeren en tuinders uit in de zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij.