Helpen of plukken bij Pluktuin Hof van Heden

Almkerk

Bij Pluktuin Hof van Heden staat samenwerking met de natuur centraal. Je bent van harte welkom om mee te helpen in de pluktuin om te plukken, leren en ontmoeten. De leenlaarzen en handschoenen staan voor je klaar.

Elke woensdag tussen 14:00 en 17:00 uur is de tuin geopend.

Kijken en helpen = gratis
Plukken/ kopen = volgens prijslijst

Bekijk de website voor het adres of meer informatie.

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Waarom zijn er boerenprotesten?

Een aantal jaren terug heeft de rechter bepaald dat de stikstofuitstoot niet verder mag toenemen om natuurgebieden te beschermen. Nederland moet werk maken om de vastgestelde natuurdoelen te behalen. Veel projecten die voor stikstofuitstoot zorgen, zijn stilgelegd. Dit heeft invloed op de woningbouw, aanleg van wegen én op de toekomst van boerenbedrijven.

Boer en maatschappij

Doe mee met Bedank De Boer Dag op 15 oktober

Onze boeren en tuinders zorgen elke dag voor vers voedsel en mooi groen op tafel. Momenteel pakken donkere wolken zich samen boven de boeren en tuinders in Nederland. Daarom kunnen zij wel een hart onder de riem gebruiken.

Boer en maatschappij

Boer-burgerplatform Dichterbij de Boerderij is vernieuwd

Het ZLTO-initiatief Dichterbij de Boerderij heeft een nieuw (online) jasje gekregen. Sinds 2016 bezoeken duizenden burgers per maand de website voor de leukste activiteiten op het erf, informatieover het boerenbedrijf, recepten en inspirerende verhalen van agrarische ondernemers.