Koeienpad van Barendonk-Holstein

Beers

Heb je altijd al willen weten hoe het is op een modern melkveebedrijf? En ben je benieuwd naar het leven van kalf tot koe?

Loop dan het Koeienpad naar de boerderij. Het startpunt is de receptie van Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, in Beers. Het lopen van het Koeienpad is gratis en aanmelden hoeft niet. Meld je van te voren even bij de receptie van Landgoed de Barendonk.

Meer informatie lees je hier.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!