Koeienpad van Barendonk-Holstein

Beers

Heb je altijd al willen weten hoe het is op een modern melkveebedrijf? En ben je benieuwd naar het leven van kalf tot koe?

Loop dan het Koeienpad naar de boerderij. Het startpunt is de receptie van Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, in Beers. Het lopen van het Koeienpad is gratis en aanmelden hoeft niet. Meld je van te voren even bij de receptie van Landgoed de Barendonk.

Meer informatie lees je hier.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Vegetarische erwtensoep

Een stevige erwtensoep past perfect bij winter. De klassieke variant maak je met speklappen en rookworst: een lekkere stevige maaltijd. Een lichtere versie zonder vlees is lekker, erg gezond en boordevol groenten & vitaminen. Zo maak je de soep!

Boer en maatschappij

Dichterbij de Boerderij wenst iedereen fijne feestdagen!

Dichterbij de Boerderij wenst je namens alle boeren, boerinnen en tuinders prettige feestdagen toe. Geniet van een heerlijk feestmaal met lekkere, lokale en verse producten! Daarnaast willen we alle boeren, boerinnen en tuinders bedanken voor al hun harde werk, inzet en doorzettingsvermogen voor 2022.

Voor de familie

26x kerstboom kopen bij de boer

Zodra Sint het land verlaat, is het tijd om in de kerstsferen te komen. Dat doe je vooral door een kerstboom in huis te halen. Er zijn kerstbomen in allerlei soorten en maten: klein, groot, smal, hoog. Bij de boer ben je aan het juiste adres. We hebben een overzicht gemaakt met alle adressen bij jou in de buurt, dus voor een mooie boom hoef je niet ver te rijden.