Koeienpad van Barendonk-Holstein

Beers

Heb je altijd al willen weten hoe het is op een modern melkveebedrijf? En ben je benieuwd naar het leven van kalf tot koe?

Loop dan het Koeienpad naar de boerderij. Het startpunt is de receptie van Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, in Beers. Het lopen van het Koeienpad is gratis en aanmelden hoeft niet. Meld je van te voren even bij de receptie van Landgoed de Barendonk.

Meer informatie lees je hier.

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Waarom zijn er boerenprotesten?

Een aantal jaren terug heeft de rechter bepaald dat de stikstofuitstoot niet verder mag toenemen om natuurgebieden te beschermen. Nederland moet werk maken om de vastgestelde natuurdoelen te behalen. Veel projecten die voor stikstofuitstoot zorgen, zijn stilgelegd. Dit heeft invloed op de woningbouw, aanleg van wegen én op de toekomst van boerenbedrijven.

Boer en maatschappij

Doe mee met Bedank De Boer Dag op 15 oktober

Onze boeren en tuinders zorgen elke dag voor vers voedsel en mooi groen op tafel. Momenteel pakken donkere wolken zich samen boven de boeren en tuinders in Nederland. Daarom kunnen zij wel een hart onder de riem gebruiken.

Boer en maatschappij

Boer-burgerplatform Dichterbij de Boerderij is vernieuwd

Het ZLTO-initiatief Dichterbij de Boerderij heeft een nieuw (online) jasje gekregen. Sinds 2016 bezoeken duizenden burgers per maand de website voor de leukste activiteiten op het erf, informatieover het boerenbedrijf, recepten en inspirerende verhalen van agrarische ondernemers.