Koeienvlaaiwerpen, koeiendrijven en -aaien | Boeren en tuinders pakken uit

Sprundel

Elke vrijdagmiddag ben je van harte welkom bij Boerderij de Bontekoe voor koeiendrijven en -aaien!

Voor deze unieke ervaring krijg jij een overall en laarzen aan en om het af te maken ook een boerenzakdoek! Om 16.30 uur start de instructie voor het koeiendrijven en vertrek naar de boerderij waarbij je natuurlijk ook koeien kunt aaien. Op de ontvangstlocatie op de zorgboerderij kun je vooraf of na afloop bij het koffiehuis en het terras terecht waar heerlijk ijs van eigen melk te koop is.

Programma

Het programma start iedere vrijdagmiddag van 15.00 uur Om 16.30 uur start de instructie voor het koeiendrijven en rond 17.30 uur is het programma afgelopen. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen €12,50 per volwassene en €5,- per kind. Meld je aan via de link.

Adres
Oosteindseweg 37
4714 SC Sprundel

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Koop een bosje gladiolen, zaai een bloemenstrook

Wandelaars, feestvierders, bewoners en boeren: van iedereen gaat het hart sneller kloppen van de 4Daagse. Ze delen de passie door te genieten van stad en land. Sinds de coronatijd hebben steeds meer fietsers en wandelaars het platteland ontdekt. Boeren en tuinders werken elke dag hard aan een groen platteland om van te genieten. Bezoekers en bewoners kunnen de boeren tijdens de 4Daagsefeesten een handje helpen. De boeren en tuinders van Nijmegen verkopen namelijk bosjes gladiolen (5 stengels) voor het goede doel. 

Voor de familie

Top-10 zomeractiviteiten op de boerderij

In de regio organiseren boeren en tuinders in de zomermaanden allerlei toffe activiteiten op het platteland. Iedereen – van jong tot oud – is welkom om langs te komen en te genieten! Doe je ook mee met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’? Dit is onze top-10 van leuke zomeractiviteiten op de boerderij!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2023

In juli en augustus pakken boeren en tuinders uit in de zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij.