Koeienvlaaiwerpen, koeiendrijven en -aaien | Boeren en tuinders pakken uit

Sprundel

Elke vrijdagmiddag ben je van harte welkom bij Boerderij de Bontekoe voor koeiendrijven en -aaien!

Voor deze unieke ervaring krijg jij een overall en laarzen aan en om het af te maken ook een boerenzakdoek! Om 16.30 uur start de instructie voor het koeiendrijven en vertrek naar de boerderij waarbij je natuurlijk ook koeien kunt aaien. Op de ontvangstlocatie op de zorgboerderij kun je vooraf of na afloop bij het koffiehuis en het terras terecht waar heerlijk ijs van eigen melk te koop is.

Programma

Het programma start iedere vrijdagmiddag van 15.00 uur Om 16.30 uur start de instructie voor het koeiendrijven en rond 17.30 uur is het programma afgelopen. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen €12,50 per volwassene en €5,- per kind. Meld je aan via de link.

Adres
Oosteindseweg 37
4714 SC Sprundel

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

De lente is in volle gang en dat betekent dat er weer een flink assortiment aan heerlijke, verse groenten van het seizoen te koop zijn. In april is er volop keuze, van klassiekers als asperges tot minder bekende pareltjes zoals raapstelen. Hier lees je onze top 5 seizoensgroenten van april met tips wat je ermee kan!

Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Heerlijk, ze zijn er weer, asperges! Het witte goud koop je natuurlijk lekker lokaal, vers van de boer en bij jou in de buurt. Op deze tien adressen in Midden en Oost-Brabant kun je in ieder geval terecht:

Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Wat in 1994 begon als een kwekerij, is inmiddels uitgegroeid tot een combinatie van glastuinbouw met zorgtak. Michel en Ilse van den Dungen zijn eigenaar van Zorgkwekerij ’t Lieseind in Schijndel, waar zij dagelijks met hun Mee-Werkers zorgen voor de productie van allerlei soorten planten en perkgoed.