Lammetjesdag De Schaapskooi | Schijndel

De eerste lammetjes zijn geboren, dat vraagt om beschuit met muisjes. Op zondag 12 en 26 maart kan jij de lammetjes komen bewonderen. Samen met de vrijwilligers geef jij de lammetjes een aai over hun bol of een klein kusje. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke activteiten: een selfie met een lammetje, laat je schminken vilt zelf een schaapje van wol. Tussen 10:00 en 16:00 uur zijn de poorten geopend.

Bekijk alle info via de website
Adres: Martemanshurk 12, Schijndel

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!