Lammetjesdag van Stichting Rhedense Schaapskudden | Rheden (tijdelijk gesloten vanwege besmetting!)

Vier het voorjaar in Rheden met de Rhedense lammetjesdag. Naast het knuffelen van lammetjes, zijn er demonstraties schapen drijven en worden er voor de kids allerlei gezellige activiteiten georganiseerd. Om de dag compleet te maken koop je bij de winkeltjes heerlijke Veluwse streekproducten. Ben je op tweede paasdag tussen 10:30 en 16:00 uur van de partij?

Bekijk alle info via de website
Adres: Heuvenseweg 11a, Rheden

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!