Lammetjesdag van Stichting Rhedense Schaapskudden | Rheden (tijdelijk gesloten vanwege besmetting!)

Vier het voorjaar in Rheden met de Rhedense lammetjesdag. Naast het knuffelen van lammetjes, zijn er demonstraties schapen drijven en worden er voor de kids allerlei gezellige activiteiten georganiseerd. Om de dag compleet te maken koop je bij de winkeltjes heerlijke Veluwse streekproducten. Ben je op tweede paasdag tussen 10:30 en 16:00 uur van de partij?

Bekijk alle info via de website
Adres: Heuvenseweg 11a, Rheden

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

9 x de leukste pluktuinen

Normaal haal je jouw groenten, fruit en bloemen op de markt, in de supermarkt of bij een speciaalzaak in de buurt. Lijkt het je leuk om samen met je kids fruit, groenten of bloemen zélf te plukken bij de boer? Wij hebben negen leuke adressen voor je verzameld!

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Vanaf 1999 vind je in Oerle – aan de rand van Veldhoven – geitenboerderij ’t Geitenboerke. Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Naast de melkproductie van ruim 600 melkgeiten is ’t Geitenboerke een zorgboerderij en wordt er regelmatig een ‘meet & greet’ met de geiten georganiseerd. Eigenaar Christ Schippers vertelt met trots over zijn veelzijdige boerderij.

Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Eieren zijn lekker én gezond. Je kan met een eitje alle kanten op: koken, bakken, pocheren, maak er een quiche van of draai zelf een eigengemaakte mayonaise. Bij de boer ben je aan het juiste adres voor kakelverse eieren. En zeg nou zelf: vers smaken ze toch het allerlekkerst?