Bezoek de Nationale Ploegwedstrijden

Rilland

Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september worden de Nationale Ploegwedstrijden gehouden in Rilland. Deze dagen staan in teken van verschillende ploegenwedstrijden en kijk jij je ogen uit bij de diverse modellen die in actie komen. Denk aan paardenploegen, oldtimers in diverse klassen, tweeschaar rondgaande ploegen en meer schaar wentelploegen.

Locatie: Frederikaweg 2, Rilland

Tijd: 08:00 – 17:00 uur

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!