Open Boerderijdag 5-jarig jubileum | Boeren en tuinders pakken uit

Horssen

Kloosterboerderij van Buuren viert op zondag 2 juli haar 5-jarig jubileum.

Er zijn rondleidingen, kinderen kunnen geschminkt worden, er is een springkussen en nog veel meer leuke activiteiten. Voor een rondleiding kan je je vooraf aanmelden. Je bent welkom van 11:00 tot 16:00 uur, toegang is gratis.

Aanmelden of meer info? Bekijk de website.

Adres
Kloosterweg 31
6631 KL Horssen

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

De lente is in volle gang en dat betekent dat er weer een flink assortiment aan heerlijke, verse groenten van het seizoen te koop zijn. In april is er volop keuze, van klassiekers als asperges tot minder bekende pareltjes zoals raapstelen. Hier lees je onze top 5 seizoensgroenten van april met tips wat je ermee kan!

Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Heerlijk, ze zijn er weer, asperges! Het witte goud koop je natuurlijk lekker lokaal, vers van de boer en bij jou in de buurt. Op deze tien adressen in Midden en Oost-Brabant kun je in ieder geval terecht:

Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Wat in 1994 begon als een kwekerij, is inmiddels uitgegroeid tot een combinatie van glastuinbouw met zorgtak. Michel en Ilse van den Dungen zijn eigenaar van Zorgkwekerij ’t Lieseind in Schijndel, waar zij dagelijks met hun Mee-Werkers zorgen voor de productie van allerlei soorten planten en perkgoed.