Open wijndag | Winners & Herbs

Schijndel

Bij Winery & Herbs in Schijndel, vindt op zondag 17 september de open wijndag plaats.

Winery & Herbs opent haar deuren voor alle nieuwsgierige wijnliefhebbers. Ja, ook in Schijndel wordt wijn geproduceerd. Winery & Herbs maakt witte en rode druivenwijnen.

Op de open dag zijn allerlei wijnen te proeven, gemaakt van Noord Europese rassen. Dus net even anders dan je gewend bent en het smaak pallet geprikkeld kan worden.

Er zijn regelmatig rondleidingen naar onze bijzondere wijngaard. Laat je uitgebreid informeren over de druiventeelt en het wijnmaak proces.

Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Adres: Boxtelseweg 23, Schijndel
www.wineryandherbs.nl 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Juni is de maand waarop volop verse groenten worden geoogst. Met de zomer in aantocht zijn de eerste zomergroenten volop beschikbaar. Deze groenten zijn perfect om lichte, verfrissende maaltijden mee te bereiden. Benieuwd naar de vijf populaire seizoensgroenten van juni? Lees dan snel verder!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Sommige activiteiten vinden binnenkort al plaats, maar in juli en augustus pakken boeren en tuinders écht uit deze zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij!

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Kom op 31 mei of 1 juni naar de Open Dag van de Zorgboerderijen in onze regio! 8 zorgboerderijen zetten hun deuren open voor jong en oud! Zorgboerderijen zijn niet alleen gewone boerderijen, maar bieden ook dagbesteding en begeleiding aan mensen met een zorgbehoefte. Tijdens de open dag kun je zien hoe het eraan toegaat op de boerderij. Veel zorgboerderijen hebben dieren en een stuk land waar ze voedsel verbouwen of planten laten groeien.  Deze dag is ideaal voor jonge gezinnen en plattelandsliefhebbers die een kijkje willen nemen in het bijzondere en mooie werk van zorgboerderijen!