Open wijndag | Winners & Herbs

Schijndel

Bij Winery & Herbs in Schijndel, vindt op zondag 17 september de open wijndag plaats.

Winery & Herbs opent haar deuren voor alle nieuwsgierige wijnliefhebbers. Ja, ook in Schijndel wordt wijn geproduceerd. Winery & Herbs maakt witte en rode druivenwijnen.

Op de open dag zijn allerlei wijnen te proeven, gemaakt van Noord Europese rassen. Dus net even anders dan je gewend bent en het smaak pallet geprikkeld kan worden.

Er zijn regelmatig rondleidingen naar onze bijzondere wijngaard. Laat je uitgebreid informeren over de druiventeelt en het wijnmaak proces.

Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Adres: Boxtelseweg 23, Schijndel
www.wineryandherbs.nl 

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Koop een bosje gladiolen, zaai een bloemenstrook

Wandelaars, feestvierders, bewoners en boeren: van iedereen gaat het hart sneller kloppen van de 4Daagse. Ze delen de passie door te genieten van stad en land. Sinds de coronatijd hebben steeds meer fietsers en wandelaars het platteland ontdekt. Boeren en tuinders werken elke dag hard aan een groen platteland om van te genieten. Bezoekers en bewoners kunnen de boeren tijdens de 4Daagsefeesten een handje helpen. De boeren en tuinders van Nijmegen verkopen namelijk bosjes gladiolen (5 stengels) voor het goede doel. 

Voor de familie

Top-10 zomeractiviteiten op de boerderij

In de regio organiseren boeren en tuinders in de zomermaanden allerlei toffe activiteiten op het platteland. Iedereen – van jong tot oud – is welkom om langs te komen en te genieten! Doe je ook mee met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’? Dit is onze top-10 van leuke zomeractiviteiten op de boerderij!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2023

In juli en augustus pakken boeren en tuinders uit in de zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij.