Rondleiding bij de boer | Boeren en tuinders pakken uit

Winssen

Wil jij alles weten over de veehouderij van de Familie Verploegen in Winssen?

Kom dan langs op de boerderij en vraag ze letterlijk het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Tijdens een rondleiding zie je alle onderdelen op de boerderij!

Toegang is gratis. Kom langs tussen 11:00 en 15:00 uur.

Adres
Kooistraat 7,
6645 KT Winssen

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
raap is een seizoensgroente van maart

Top 5 seizoensgroenten in maart

Het is 1 maart! En maart is de maand dat de lente zich gaat aankondigen. Het is vooral het moment om in de (moes)tuin aan de slag te gaan. Er kan vanaf nu volop gezaaid worden, zodat er over een tijdje in overvloed geoogst kan worden. Het gros laat dus nog even op zich wachten. Maar ook in de overgangsmaand zijn er heerlijke groenten uit Nederlandse grond te verkrijgen.

 

Voor de familie

8x Boerderijwinkels in Noord-Brabant

Bij de supermarkt bij jou om de hoek kun je terecht voor alle standaard boodschappen. Maar voor kwaliteit, producten uit het seizoen en échte smaakbommetjes met een verhaal, ben je bij de boerderijwinkel aan het enige en juiste adres. De winkels vind je vaak op sfeervolle locaties. Wij hebben een paar tips bij jou in de buurt op een rij gezet!

Voor de familie

Nieuwe streekproducten fietsroute (Zeeland)

Even een lekker stukje fietsen, heerlijke streekproducten kopen bij de boer of ‘gewoon’ even de stad ontvluchten. Fiets deze mooie route van zo’n 65 kilometer door de Zeeuwse dorpen en fiets je eigen diner bij elkaar! Deze keer is dat gegrilde kippendijen met Zeeuwse salsa verde.