Rondleiding op de boerderij

Groesbeek

Wil jij alles weten over de veehouderij van de Famillie Nillessen in Groesbeek? Boek dan een rondleiding bij de Boer en vraag ze letterijk het spreekwoordelijke hem van het lijf.

Tijdens een rondleiding zie je alle onderdelen op de boerderij! Kosten voor de rondleiding zijn €5,- p.-. Reserveren doe je door te bellen naar 024-3971733 of stuur een e-mail naar info@boerengolfdehorst.nl.

verras me met nog meer

Inspiratie

Ontmoet de boer(in)

Een explosie aan kleur in de pluktuin van boerin Lenneke (Lovely Living)

De zomer is hét moment dat de bloemen in je tuin of in de natuur op zijn allermooist zijn. Alles staat in volle bloei, de kleuren spatten ervan af en de insecten zijn helemaal in hun element. In de tuinen rondom melkveehouderij Rijsdijkhoeve is de prachtige pluktuin van Lovely Living te vinden. De borders staan boordevol prachtige bloemen – de een nog mooier dan de andere – waar je elke vrijdag en zaterdag zelf je boeket kan komen plukken. Wat is het ondernemersverhaal van eigenaresse en boerin Lenneke?

Ontmoet de boer(in)

Stap in de wereld van kersen bij Hubert en Janny

De prachtig dieprode zoete kersen van Nederlandse bodem zijn absolute seizoenstoppers. Amper twee maanden per jaar kunnen we slechts genieten van dit heerlijk zoete fruit. In Raamsdonk is de kersenboomgaard van Hubert en Janny een fijne tussenstop voor de lekkerste kersen én koffie.

Voor op tafel

Vier de herfst met pompoensoep!

De bomen kleuren rood, oranje en geel, de blaadjes beginnen langzaam te vallen: hoera, het is herfst! 

De redactie van Dichterbij de Boerderij geniet met volle teugen van de herfst: halloween, boswandelingen en de verschillende soorten knollen, kolen en pompoenen bij de boerderijwinkel. Vanavond staat er pompoensoep op het menu!