Spelen bij de boer | Boeren en tuinders pakken uit

Malden

Bij belevenisboerderij Harm’s Hoeve is het mogelijk om het terras en de boerderij te bezoeken.

Speel tussen de dieren of rust even uit op het boerderijterras van Harm’s Hoeve in Malden. Je kunt bij Harm’s Hoeve de dieren voeren en aaien en een kijkje nemen in de roundhouse: een unieke, ronde stal. Of bezoek de boerderijwinkel met allerlei lekkernijen.

Open van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00uur. Toegang is gratis!

Alle info en extra openingstijden in de zomervakantie bekijk je op de website.

Adres
Westerkanaaldijk 6
6605 KC Malden

 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

Nieuwe streekproducten fietsroute (Zeeland)

Even een lekker stukje fietsen, heerlijke streekproducten kopen bij de boer of ‘gewoon’ even de stad ontvluchten. Fiets deze mooie route van zo’n 65 kilometer door de Zeeuwse dorpen en fiets je eigen diner bij elkaar! Deze keer is dat gegrilde kippendijen met Zeeuwse salsa verde.

Boer en maatschappij

In de spotlight: de geit

Met zo’n 450 miljoen geiten over de hele wereld en naar schatting 450.000 in Nederland, wordt het hoog tijd dat wij je meer gaan vertellen over dit nieuwsgierige kuddedier.

Boer en maatschappij

Zoönose: wat is het en hoe voorkomen we het?

Een zoönose is een infectieziekte die van dieren op mensen kan overgaan en andersom. Denk dan aan COVID-19, de ziekte van Lyme of Q-koorts. De intensieve veehouderij wordt soms gezien als gevaar voor de uitbraak van zoönose. Hoe reëel is dat en wat doen boeren en de overheid om dit te voorkomen? In dit verhaal leggen we uit hoe dat zit.