Spelen bij de boer | Boeren en tuinders pakken uit

Malden

Bij belevenisboerderij Harm’s Hoeve is het mogelijk om het terras en de boerderij te bezoeken.

Speel tussen de dieren of rust even uit op het boerderijterras van Harm’s Hoeve in Malden. Je kunt bij Harm’s Hoeve de dieren voeren en aaien en een kijkje nemen in de roundhouse: een unieke, ronde stal. Of bezoek de boerderijwinkel met allerlei lekkernijen.

Open van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00uur. Toegang is gratis!

Alle info en extra openingstijden in de zomervakantie bekijk je op de website.

Adres
Westerkanaaldijk 6
6605 KC Malden

 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Met de start van de zomervakantie is er ook weer ruimte en tijd om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen! De schappen van de streekwinkels zijn weer gevuld met heerlijke, verse groenten van eigen bodem. In dit artikel krijg je van ons tips voor smaakvolle toppers uit juli: artisjok, aubergine, bleekselderij, champignons en doperwten.

Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

De zomer is niet compleet zonder verse kersen! Op deze 10 adressen, verspreid over Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland, kun je terecht voor één (of twee? of drie?) bakjes van deze heerlijke zoete toppers.

Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Een zoet en romig hapje met de toppers van dit seizoen; verse kersen. Met dit Franse dessert scoor je zeker bonuspunten! Op de klassieke bereidingswijze worden kersen mét pit gebruikt, dit zorgt er voor dat ze tijdens het bakken minder vocht verliezen. Zo komt de clafoutis steviger uit je oven. De meeste ingrediënten koop je gewoon bij de boer.