’t Melk mysterie

Hoeven

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Echter wordt je bij onsniet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij alsspeelveld. Binnen 60 minuten moet je samen met je teamgenoten het mysterie oplossen. Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij.

Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echteboerencake. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het spel begint de speluitleg enkan je een overall en laarzenaantrekken. Je mag natuurlijk ook in je eigen klerenspelen als je wilt. Na de uitleg start het spel. Dit duurt 60 minuten. Na 60 minuteneindigt het spel. Is het mysterie nog niethelemaal opgelost? Kijk dan de boerin eenslief aan, wie weet krijg je een paarbonusminuten.

Reserveren kan via deze link.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!