’t Melk mysterie

Hoeven

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Echter wordt je bij onsniet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij alsspeelveld. Binnen 60 minuten moet je samen met je teamgenoten het mysterie oplossen. Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij.

Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echteboerencake. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het spel begint de speluitleg enkan je een overall en laarzenaantrekken. Je mag natuurlijk ook in je eigen klerenspelen als je wilt. Na de uitleg start het spel. Dit duurt 60 minuten. Na 60 minuteneindigt het spel. Is het mysterie nog niethelemaal opgelost? Kijk dan de boerin eenslief aan, wie weet krijg je een paarbonusminuten.

Reserveren kan via deze link.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

De lente is in volle gang en dat betekent dat er weer een flink assortiment aan heerlijke, verse groenten van het seizoen te koop zijn. In april is er volop keuze, van klassiekers als asperges tot minder bekende pareltjes zoals raapstelen. Hier lees je onze top 5 seizoensgroenten van april met tips wat je ermee kan!

Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Heerlijk, ze zijn er weer, asperges! Het witte goud koop je natuurlijk lekker lokaal, vers van de boer en bij jou in de buurt. Op deze tien adressen in Midden en Oost-Brabant kun je in ieder geval terecht:

Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Wat in 1994 begon als een kwekerij, is inmiddels uitgegroeid tot een combinatie van glastuinbouw met zorgtak. Michel en Ilse van den Dungen zijn eigenaar van Zorgkwekerij ’t Lieseind in Schijndel, waar zij dagelijks met hun Mee-Werkers zorgen voor de productie van allerlei soorten planten en perkgoed.