’t Melk mysterie

Hoeven

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Echter wordt je bij onsniet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij alsspeelveld. Binnen 60 minuten moet je samen met je teamgenoten het mysterie oplossen. Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij.

Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echteboerencake. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het spel begint de speluitleg enkan je een overall en laarzenaantrekken. Je mag natuurlijk ook in je eigen klerenspelen als je wilt. Na de uitleg start het spel. Dit duurt 60 minuten. Na 60 minuteneindigt het spel. Is het mysterie nog niethelemaal opgelost? Kijk dan de boerin eenslief aan, wie weet krijg je een paarbonusminuten.

Reserveren kan via deze link.

verras me met nog meer

Inspiratie

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Vanaf 1999 vind je in Oerle – aan de rand van Veldhoven – geitenboerderij ’t Geitenboerke. Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Naast de melkproductie van ruim 600 melkgeiten is ’t Geitenboerke een zorgboerderij en wordt er regelmatig een ‘meet & greet’ met de geiten georganiseerd. Eigenaar Christ Schippers vertelt met trots over zijn veelzijdige boerderij.

Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Eieren zijn lekker én gezond. Je kan met een eitje alle kanten op: koken, bakken, pocheren, maak er een quiche van of draai zelf een eigengemaakte mayonaise. Bij de boer ben je aan het juiste adres voor kakelverse eieren. En zeg nou zelf: vers smaken ze toch het allerlekkerst?

Boer en maatschappij

Voedselzekerheid: gezond en genoeg voedsel van dichtbij

Voedselzekerheid houdt in dat er gezond en genoeg voedsel is voor iedereen. Wereldwijd is dat nu al een flinke uitdaging, die alleen maar groter wordt door bevolkingsgroei en klimaatverandering. En ook in Nederland staat het voedselsysteem onder druk. We zetten op een rij wat er in ons land nodig is om te blijven zorgen voor gezond en genoeg voedsel van dichtbij.