’t Melk mysterie

Hoeven

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Echter wordt je bij onsniet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij alsspeelveld. Binnen 60 minuten moet je samen met je teamgenoten het mysterie oplossen. Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij.

Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echteboerencake. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het spel begint de speluitleg enkan je een overall en laarzenaantrekken. Je mag natuurlijk ook in je eigen klerenspelen als je wilt. Na de uitleg start het spel. Dit duurt 60 minuten. Na 60 minuteneindigt het spel. Is het mysterie nog niethelemaal opgelost? Kijk dan de boerin eenslief aan, wie weet krijg je een paarbonusminuten.

Reserveren kan via deze link.

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Boer-burgerplatform Dichterbij de Boerderij is vernieuwd

Het ZLTO-initiatief Dichterbij de Boerderij heeft een nieuw (online) jasje gekregen. Sinds 2016 bezoeken duizenden burgers per maand de website voor de leukste activiteiten op het erf, informatieover het boerenbedrijf, recepten en inspirerende verhalen van agrarische ondernemers.

Ontmoet de boer(in)

Een explosie aan kleur in de pluktuin van boerin Lenneke (Lovely Living)

De zomer is hét moment dat de bloemen in je tuin of in de natuur op zijn allermooist zijn. Alles staat in volle bloei, de kleuren spatten ervan af en de insecten zijn helemaal in hun element. In de tuinen rondom melkveehouderij Rijsdijkhoeve is de prachtige pluktuin van Lovely Living te vinden. De borders staan boordevol prachtige bloemen – de een nog mooier dan de andere – waar je elke vrijdag en zaterdag zelf je boeket kan komen plukken. Wat is het ondernemersverhaal van eigenaresse en boerin Lenneke?

Ontmoet de boer(in)

Stap in de wereld van kersen bij Hubert en Janny

De prachtig dieprode zoete kersen van Nederlandse bodem zijn absolute seizoenstoppers. Amper twee maanden per jaar kunnen we slechts genieten van dit heerlijk zoete fruit. In Raamsdonk is de kersenboomgaard van Hubert en Janny een fijne tussenstop voor de lekkerste kersen én koffie.