’t Melk mysterie | Boeren en tuinders pakken uit

Hoeven

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Bij Rommens & Koeien word je niet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij als speelveld.

Binnen 60 minuten los je samen met je teamgenoten het mysterie op. Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij. Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echte boerencake. 

Na 60 minuten eindigt het spel. Is het mysterie nog niethelemaal opgelost? Kijk dan de boerin eens lief aan, wie weet krijg je een paar bonusminuten. Deze escape is tot stand gekomen in samenwerking met Outdoor Escape Hoeven. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met onze boerderijmaakt een uniek en onvergetelijk uitje! 

Reserveer je plekje via de link.

Adres
Torendreef 4,
4741 SX Hoeven

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Koop een bosje gladiolen, zaai een bloemenstrook

Wandelaars, feestvierders, bewoners en boeren: van iedereen gaat het hart sneller kloppen van de 4Daagse. Ze delen de passie door te genieten van stad en land. Sinds de coronatijd hebben steeds meer fietsers en wandelaars het platteland ontdekt. Boeren en tuinders werken elke dag hard aan een groen platteland om van te genieten. Bezoekers en bewoners kunnen de boeren tijdens de 4Daagsefeesten een handje helpen. De boeren en tuinders van Nijmegen verkopen namelijk bosjes gladiolen (5 stengels) voor het goede doel. 

Voor de familie

Top-10 zomeractiviteiten op de boerderij

In de regio organiseren boeren en tuinders in de zomermaanden allerlei toffe activiteiten op het platteland. Iedereen – van jong tot oud – is welkom om langs te komen en te genieten! Doe je ook mee met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’? Dit is onze top-10 van leuke zomeractiviteiten op de boerderij!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2023

In juli en augustus pakken boeren en tuinders uit in de zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij.