Tractors by night | Terheijden

Terheijden

De stoet rijdt de eerste vrijdag van het nieuwe jaar door alle kernen van de gemeente Drimmelen: Terheijden, Wagenberg, Made, Drimmelen, Lage zwaluwe, Hoge zwaluwe, Made en Wagenberg. Een optocht va maximaal 50 verlichte landbouwvoertuigen al dan niet met een werktuig erachter. De voertuigen zijn verlicht d.m.v. contourverlichting en andere licht-versiering, het is echt super mooi en leukom mee te maken! 

Info
De tocht start om 17:30 uur in Terheijden en eindigt rond 21:15 uur in Made waar je de kans krijgt om de wagens van dichtbij te bekijken. Ben je benieuwd naar de hele route? Via de link vind je alle details.

Datum: 6 januari 2023
Tijdstip: 17:30 – 21:15 uur

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!