Tractors by night | Terheijden

Terheijden

De stoet rijdt de eerste vrijdag van het nieuwe jaar door alle kernen van de gemeente Drimmelen: Terheijden, Wagenberg, Made, Drimmelen, Lage zwaluwe, Hoge zwaluwe, Made en Wagenberg. Een optocht va maximaal 50 verlichte landbouwvoertuigen al dan niet met een werktuig erachter. De voertuigen zijn verlicht d.m.v. contourverlichting en andere licht-versiering, het is echt super mooi en leukom mee te maken! 

Info
De tocht start om 17:30 uur in Terheijden en eindigt rond 21:15 uur in Made waar je de kans krijgt om de wagens van dichtbij te bekijken. Ben je benieuwd naar de hele route? Via de link vind je alle details.

Datum: 6 januari 2023
Tijdstip: 17:30 – 21:15 uur

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

9 x de leukste pluktuinen

Normaal haal je jouw groenten, fruit en bloemen op de markt, in de supermarkt of bij een speciaalzaak in de buurt. Lijkt het je leuk om samen met je kids fruit, groenten of bloemen zélf te plukken bij de boer? Wij hebben negen leuke adressen voor je verzameld!

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Vanaf 1999 vind je in Oerle – aan de rand van Veldhoven – geitenboerderij ’t Geitenboerke. Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Naast de melkproductie van ruim 600 melkgeiten is ’t Geitenboerke een zorgboerderij en wordt er regelmatig een ‘meet & greet’ met de geiten georganiseerd. Eigenaar Christ Schippers vertelt met trots over zijn veelzijdige boerderij.

Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Eieren zijn lekker én gezond. Je kan met een eitje alle kanten op: koken, bakken, pocheren, maak er een quiche van of draai zelf een eigengemaakte mayonaise. Bij de boer ben je aan het juiste adres voor kakelverse eieren. En zeg nou zelf: vers smaken ze toch het allerlekkerst?