Verlichte Boerderijenroute | Overasselt – Malden – Heumen

Overasselt

Een verlichte boerderijenroute middels een autotourtocht van circa 25 kilometer. De route brengt die loopt door Overasselt – Malden – Heumen brengt je langs mooie verlichte boerderijen en andere verlichte elementen!

Audiotour
Door een GPS audiotour vertellen veel aanwonende agrariërs je leuke weetjes over o.a. hun bedrijf. Op diverse punten is het mogelijk om uit te stappen en te genieten van een hapje of drankje. De route loopt in een rondje en is op elk willekeurig punt te starten.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan via het formulier in de link. Uiterlijk één dag voorafgaand aan de activiteit ontvang je de route per mail. Deelname is gratis!

Locatie: omgeving Overasselt – Heumen – Malden
Tijd: 29 december van 17:00 tot 21:00 uur

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

9 x de leukste pluktuinen

Normaal haal je jouw groenten, fruit en bloemen op de markt, in de supermarkt of bij een speciaalzaak in de buurt. Lijkt het je leuk om samen met je kids fruit, groenten of bloemen zélf te plukken bij de boer? Wij hebben negen leuke adressen voor je verzameld!

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Vanaf 1999 vind je in Oerle – aan de rand van Veldhoven – geitenboerderij ’t Geitenboerke. Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Naast de melkproductie van ruim 600 melkgeiten is ’t Geitenboerke een zorgboerderij en wordt er regelmatig een ‘meet & greet’ met de geiten georganiseerd. Eigenaar Christ Schippers vertelt met trots over zijn veelzijdige boerderij.

Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Eieren zijn lekker én gezond. Je kan met een eitje alle kanten op: koken, bakken, pocheren, maak er een quiche van of draai zelf een eigengemaakte mayonaise. Bij de boer ben je aan het juiste adres voor kakelverse eieren. En zeg nou zelf: vers smaken ze toch het allerlekkerst?