Verlichte Boerderijenroute Maas & Waal (uitverkocht)

Maasbommel

Op 4 januari organiseren de boeren uit Maas & Waal de Verlichte Boerderijenroute!

Tijdens de route van circa 39 kilometer geniet je van een avondvullend programma. Verlichte boerderijen, objecten en voertuigen worden tentoongesteld en via een audiotour kan je luisteren naar verschillende verhalen en achtergronden over de agrarische bedrijven en omgeving.

Op het terrein van Dekkers Maasbommel is een stopplaats waar de boeren gratis warme chocomelk met slagroom uitdelen. Ook is er natuurlijk tijd voor een praatje. Onderweg ontvang je nog lekkere tussendoortjes.

De starttijden van de verlichte boerderijenroute zijn tussen 17.00 en 19.30 uur. Heb je een kaartje? Dat is mooi! Want de activiteit is inmiddels uitverkocht… 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Kom op 31 mei of 1 juni naar de Open Dag van de Zorgboerderijen in onze regio! 8 zorgboerderijen zetten hun deuren open voor jong en oud! Zorgboerderijen zijn niet alleen gewone boerderijen, maar bieden ook dagbesteding en begeleiding aan mensen met een zorgbehoefte. Tijdens de open dag kun je zien hoe het eraan toegaat op de boerderij. Veel zorgboerderijen hebben dieren en een stuk land waar ze voedsel verbouwen of planten laten groeien.  Deze dag is ideaal voor jonge gezinnen en plattelandsliefhebbers die een kijkje willen nemen in het bijzondere en mooie werk van zorgboerderijen! 

Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Er staat weer een lang weekend voor de deur, het Pinksterweekend! Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor 2e Pinksterdag? Ga dan eens naar de Campina Open Boerderijdagen! Zoeken waar je naartoe kan hoeft niet, want wij geven 8 adressen waar jij maandag 20 mei naartoe kan om een kijkje te komen nemen op de boerderij. 

Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Met een vliegende start begon het aspergeseizoen begin maart bij familiebedrijf “De Letter Asperges” in Koewacht. De asperges waren extreem vroeg dit jaar, maar daar weten Tom, Moniek en hun drie zonen gelukkig wel raad mee. Als enige aspergeteler in Zeeland is de teelt van het witte goud hun corebusiness en bieden zij een complete aspergebeleving.