Verlichte Tractorstoet Cranendonck

Cranendonck

Ook in Cranendonck willen we deze stoet gaan organiseren en wel op 21 december. Hier starten we bij zorgcentrum Marienburght in Budel (19.00u.) en daarna gaan we via huize te Gaste in Gastel en Soerendonk naar zorgcentrum Marishof in Maarheeze (20.00u). Ook hier zullen de bewoners voorzien worden van een heerlijke Chocomel.

Ook is er voor de deelnemers na afloop wat drinken en een warm worstenbroodje. De deelnemers worden verwacht om 18.30 uur bij de oude Boerenbond in Budel.

Wil je deelnemen aan deze tractorstoet, geef je dan op bij Henk Verdonschot: 06-10622192

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Juni is de maand waarop volop verse groenten worden geoogst. Met de zomer in aantocht zijn de eerste zomergroenten volop beschikbaar. Deze groenten zijn perfect om lichte, verfrissende maaltijden mee te bereiden. Benieuwd naar de vijf populaire seizoensgroenten van juni? Lees dan snel verder!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Sommige activiteiten vinden binnenkort al plaats, maar in juli en augustus pakken boeren en tuinders écht uit deze zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij!

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Kom op 31 mei of 1 juni naar de Open Dag van de Zorgboerderijen in onze regio! 8 zorgboerderijen zetten hun deuren open voor jong en oud! Zorgboerderijen zijn niet alleen gewone boerderijen, maar bieden ook dagbesteding en begeleiding aan mensen met een zorgbehoefte. Tijdens de open dag kun je zien hoe het eraan toegaat op de boerderij. Veel zorgboerderijen hebben dieren en een stuk land waar ze voedsel verbouwen of planten laten groeien.  Deze dag is ideaal voor jonge gezinnen en plattelandsliefhebbers die een kijkje willen nemen in het bijzondere en mooie werk van zorgboerderijen!