Verlichte tractorstoet | Valkenswaard

Valkenswaard

De afgelopen jaren is er al vaker een stoet met tractoren geweest. Iedereen reageert enthousiast en is niet onopgemerkt gebleven bij de mensen. Corona heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een aangepaste versie van de feestdagen. Daarom heeft Valkenhof het idee geopperd om bovenstaande te combineren en een verlichte tractorstoet te organiseren langs de verzorgingshuizen in Valkenswaard.

Een mooi moment om de bewoners en zorgverleners wat extra licht te brengen in deze donkere dagen. Het is een mooi moment om het belang van de agrarische sector in deze lastige tijden, op een positieve manier nog eens te benadrukken.

Verdeeld in drie groepen wordt er een route gereden langs alle verzorgingshuizen in Valkenswaard, met als eindstation verzorgingshuis Taxandria.

De bewoners worden voorzien van heerlijke Chocomel en voor de deelnemers staat aan het eind wat te drinken en een heerlijk broodje worst klaar.

Datum: 23 december 2022
Tijdstip: 19:00 uur

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

9 x de leukste pluktuinen

Normaal haal je jouw groenten, fruit en bloemen op de markt, in de supermarkt of bij een speciaalzaak in de buurt. Lijkt het je leuk om samen met je kids fruit, groenten of bloemen zélf te plukken bij de boer? Wij hebben negen leuke adressen voor je verzameld!

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Vanaf 1999 vind je in Oerle – aan de rand van Veldhoven – geitenboerderij ’t Geitenboerke. Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Naast de melkproductie van ruim 600 melkgeiten is ’t Geitenboerke een zorgboerderij en wordt er regelmatig een ‘meet & greet’ met de geiten georganiseerd. Eigenaar Christ Schippers vertelt met trots over zijn veelzijdige boerderij.

Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Eieren zijn lekker én gezond. Je kan met een eitje alle kanten op: koken, bakken, pocheren, maak er een quiche van of draai zelf een eigengemaakte mayonaise. Bij de boer ben je aan het juiste adres voor kakelverse eieren. En zeg nou zelf: vers smaken ze toch het allerlekkerst?