Verlichte tractorstoet Valkenswaard

Valkenswaard

De afgelopen jaren zijn we al vaak met de tractor op pad geweest, wat positief ervaren is en niet onopgemerkt is gebleven bij de mensen in onder andere Valkenswaard. Omdat corona afgelopen jaren heeft gezorgd voor het aangepast vieren van de feestdagen, heeft Valkenhof het idee geopperd om bovenstaande te combineren en een verlichte tractorstoet te organiseren langs de verzorgingshuizen in Valkenswaard.

Een mooi moment om de bewoners en zorgverleners wat extra licht te brengen in deze donkere dagen. Daarnaast is het een mooi moment om het belang van ons als agrarische sector in deze lastige tijdens op een positieve manier nog maar eens te benadrukken.

Daarom willen we dit initiatief graag ondersteunen en zoeken we mensen die hieraan deel willen nemen op 23 december, start omstreeks 19.00 uur. Het streven is een groep van max. 40 tractoren waarbij ieder zelf zijn/haar tractor versierd met kerstverlichting. We starten vanaf Holapress en zullen een route rijden langs alle verzorgingshuizen in Valkenswaard, met als eindstation verzorgingshuis Taxandria.

De bewoners worden voorzien van heerlijke Chocomel en voor de deelnemers staat aan het eind wat te drinken en een heerlijk broodje worst klaar. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en kunnen we er een mooie stoet van maken.

Wil je deelnemen aan de verlichte tractorstoet, geef je dan op bij Teun Schellekens: 06-47485169. Ivm verkeersveiligheid max. 40 tractoren, vol=vol, dus geef je snel op.

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Kom op 31 mei of 1 juni naar de Open Dag van de Zorgboerderijen in onze regio! 8 zorgboerderijen zetten hun deuren open voor jong en oud! Zorgboerderijen zijn niet alleen gewone boerderijen, maar bieden ook dagbesteding en begeleiding aan mensen met een zorgbehoefte. Tijdens de open dag kun je zien hoe het eraan toegaat op de boerderij. Veel zorgboerderijen hebben dieren en een stuk land waar ze voedsel verbouwen of planten laten groeien.  Deze dag is ideaal voor jonge gezinnen en plattelandsliefhebbers die een kijkje willen nemen in het bijzondere en mooie werk van zorgboerderijen! 

Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Er staat weer een lang weekend voor de deur, het Pinksterweekend! Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor 2e Pinksterdag? Ga dan eens naar de Campina Open Boerderijdagen! Zoeken waar je naartoe kan hoeft niet, want wij geven 8 adressen waar jij maandag 20 mei naartoe kan om een kijkje te komen nemen op de boerderij. 

Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Met een vliegende start begon het aspergeseizoen begin maart bij familiebedrijf “De Letter Asperges” in Koewacht. De asperges waren extreem vroeg dit jaar, maar daar weten Tom, Moniek en hun drie zonen gelukkig wel raad mee. Als enige aspergeteler in Zeeland is de teelt van het witte goud hun corebusiness en bieden zij een complete aspergebeleving.