Verlichte tractorstoet | Valkenswaard

Valkenswaard

De afgelopen jaren is er al vaker een stoet met tractoren geweest. Iedereen reageert enthousiast en is niet onopgemerkt gebleven bij de mensen. Corona heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een aangepaste versie van de feestdagen. Daarom heeft Valkenhof het idee geopperd om bovenstaande te combineren en een verlichte tractorstoet te organiseren langs de verzorgingshuizen in Valkenswaard.

Een mooi moment om de bewoners en zorgverleners wat extra licht te brengen in deze donkere dagen. Het is een mooi moment om het belang van de agrarische sector in deze lastige tijden, op een positieve manier nog eens te benadrukken.

Verdeeld in drie groepen wordt er een route gereden langs alle verzorgingshuizen in Valkenswaard, met als eindstation verzorgingshuis Taxandria.

De bewoners worden voorzien van heerlijke Chocomel en voor de deelnemers staat aan het eind wat te drinken en een heerlijk broodje worst klaar.

Datum: 23 december 2022
Tijdstip: 19:00 uur

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!