Voorproeven op de Markt!

'S-Hertogenbosch

Kom Voorproeven op de Markt! tijdens de opening van Dutch Food Week in het centrum van Den Bosch. 

Boeren, tuinders, telers, vissers en organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. Op de Bossche markt laat Dutch Food Week genodigden en voorbijgangers voorproeven van Dutch Food Week 2022: er worden tal van innovatieve, educatieve en leuke (food)concepten gepresenteerd die gedurende de week onderdeel uitmaken van het bomvolle programma. Op de markt proef, ontdek en leer je over gezond, duurzaam en lekker eten.

Tijdstip: 13:00-17:30 uur
Locatie: Bossche Markt

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

De leukste decembercadeaus koop je bij de boer: check deze 5 cadeautips

December is dé maand van de feestdagen. En denk je aan feest, dan denk je ook gelijk aan cadeaus. Wil jij een leuk en origineel cadeau scoren? Geef eens iets lokaals van de boer! Dichterbij de Boerderij helpt je een handje met een mooi overzicht.

Voor op tafel

Dat wordt smullen: overheerlijke Sinterklaas Cupcakes

Bij pakjesavond horen naast cadeaus natuurlijk ook heerlijke lekkernijen. Wij hebben een lekker gerecht dat je makkelijk uitdeelt en feestelijk kunt versieren: de Sinterklaas cupcakes. Het recept vind je hieronder. Eet smakelijk en maak er een leuk Sinterklaasfeest van!

Voor op tafel

Groente- en fruitkalender: welke groenten en fruit eet je in de verschillende seizoenen?

Het hele jaar door kunnen we groenten en fruit van eigen bodem eten. Elk seizoen kent zijn eigen toppers: roodfruit in de zomer én winterse groenten in het najaar. Download hieronder de Dichterbij de Boerderij-seizoenskalender: altijd handig!