Yoga in de groentetuin | Boeren en tuinders pakken uit

Haaren

Op 9 juli organiseert Tuin de Es een heus Yogafestival waarin je kennis kunt maken uit een diversiteit aan yoga op diverse plekken middenin de tuinderij waar ze biologische groente telen.

Achttien yogadocenten uit de omgeving van Tilburg/Oisterwijk/Haaren/Vught laten zien wat zij in huis hebben en geven een ruime keuze aan yogalessen in de mooie biologische tuinderij van Tuin de Es.

Programma
10:00 start met een gezamenlijke activiteit
10:30 – 13:00 keuze uit diverse yogalessen
13.00 – 14.00 heerlijke Ayurvedische maaltijd met groenten uit de tuin
14:15 – 16:45 keuze uit diverse yogalessen
17:00 gezamenlijke afsluiting

Meer info over de prijs en inschrijven kan via de link.

Adres
Eind 19c
5076 TD Haaren

 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Met de start van de zomervakantie is er ook weer ruimte en tijd om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen! De schappen van de streekwinkels zijn weer gevuld met heerlijke, verse groenten van eigen bodem. In dit artikel krijg je van ons tips voor smaakvolle toppers uit juli: artisjok, aubergine, bleekselderij, champignons en doperwten.

Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

De zomer is niet compleet zonder verse kersen! Op deze 10 adressen, verspreid over Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland, kun je terecht voor één (of twee? of drie?) bakjes van deze heerlijke zoete toppers.

Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Een zoet en romig hapje met de toppers van dit seizoen; verse kersen. Met dit Franse dessert scoor je zeker bonuspunten! Op de klassieke bereidingswijze worden kersen mét pit gebruikt, dit zorgt er voor dat ze tijdens het bakken minder vocht verliezen. Zo komt de clafoutis steviger uit je oven. De meeste ingrediënten koop je gewoon bij de boer.