De leukste boerderijcamping van Nederland

Kukeleku… het boerderijleven groet je bij het ochtendgloren. Geniet van een heerlijk ontbijt met verse streekproducten, help samen met de kinderen mee op de boerderij en haal een frisse neus op het platteland. Een vakantie op een boerderijcamping heeft oh zo veel leuks te bieden. Iedereen kent wel een leuke boerderijcamping! Waarom is jouw boerderijcamping de leukste? Laat het ons weten, want boerenclub ZLTO gaat op zoek naar de leukste boerderijcamping van Nederland.


Wil jij iemand nomineren? Dat kan!

Heb jij een favoriete boerderijcamping waar jij heel graag komt? Of ken je een boerderijcamping die het verdient om in de top te komen van de leukste boerderijcamping van Nederland? Laat dan nu je stem horen! Geef in onderstaand formulier op welke boerderijcamping (+ plaats!) het volgens jou verdiend om in de top te komen. Nomineren kan t/m 15 juni 2024.

Op de hoogte blijven?

Ik heb iemand genomineerd, en nu?

Na 15 juni gaan we aan de slag en worden alle genomineerde boerderijcampings geteld. De campings die het meest vaak voorkomen in de lijst van nominaties, komen in de top terecht. De top gaan wij delen via onze website en social mediakanalen (Facebook en Instagram!). Staat jouw favoriete boerderijcamping erbij? Dat is mooi! Want dan is nú je kans om je stem te laten horen!

Wordt de leukste boerderijcamping waarop jij hebt gestemd de winnaar? Dan maak je ook nog eens kans op een gratis weekendje weg op die camping. Hoe leuk is dat?!

Hou onze pagina’s in de gaten voor alle informatie rondom deze gave campagne!


Download ons promotiemateriaal!

Ben jij zelf eigenaar van een boerderijcamping en vind je het leuk om aan te sluiten bij deze actie? Dan kun je onze promotiemiddelen downloaden via deze pagina! Promoot je eigen camping met o.a. een flyer, poster of Facebook afbeelding.


In Het Groen

Het buitenleven heeft zoveel te bieden! Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, een ontbijtje met streekproducten, wandelen door uitgestrekte natuurgebieden en een prachtige sterrenhemel? Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen. Je bent er aan het juiste adres voor kleine campings of accommodaties in het groen, op het platteland of bij de boer. Bij In het Groen staan rust, aandacht en energie centraal. Vanwege het gevarieerde aanbod vind je er altijd een verblijf dat bij je wensen past. Ga erop uit en geniet van een heerlijke vakantie in het groen!

In Het Groen is onderdeel van Vekabo. De vereniging is al meer dan 40 jaar actief voor haar leden met o.a. mini campings, accommodaties of een Bed & Breakfast. Ben jij op zoek naar een weekendje weg of overnachting die niet te ver weg is en bijblijft? Kijk dan vooral op…