Van ’t Zandeind winnaar Leukste Boerderijcamping van Nederland 2024!

Jullie hebben massaal op je favoriete boerderijcamping gestemd. We hebben ongeveer 3800 stemmen ontvangen, heel erg bedankt! En uit al deze stemmen is toch wel een duidelijke winnaar naar voren gekomen. Van ’t Zandeind in Riel, Noord-Brabant: van harte gefeliciteerd met deze mooie titel. 

Boer Jos en boer Joost met zijn vrouw Annelie en kinderen hebben op vrijdag 5 juli de prijs in ontvangst mogen nemen. Ook de enthousiaste campinggasten kwamen even kijken om te feliciteren. Wij wensen jullie heel veel (nieuwe) fans van het platteland en de camping toe en een hele fijne zomerperiode!


 

In Het Groen

Het buitenleven heeft zoveel te bieden! Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, een ontbijtje met streekproducten, wandelen door uitgestrekte natuurgebieden en een prachtige sterrenhemel? Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen. Je bent er aan het juiste adres voor kleine campings of accommodaties in het groen, op het platteland of bij de boer. Bij In het Groen staan rust, aandacht en energie centraal. Vanwege het gevarieerde aanbod vind je er altijd een verblijf dat bij je wensen past. Ga erop uit en geniet van een heerlijke vakantie in het groen!

In Het Groen is onderdeel van Vekabo. De vereniging is al meer dan 40 jaar actief voor haar leden met o.a. mini campings, accommodaties of een Bed & Breakfast. Ben jij op zoek naar een weekendje weg of overnachting die niet te ver weg is en bijblijft? Kijk dan vooral op…