Voor op tafel
asperges witte goud witte asperges seizoensgroente

10x verse asperges uit Zeeland en West-Brabant

Het aspergeseizoen begint dit jaar iets vroeger dan normaal, maar ze zijn daarom niet minder smakelijk! Het witte goud koop je natuurlijk lekker lokaal, vers van de boer en bij jou in de buurt. Op deze tien adressen in Zeeland & West-Brabant kun je in ieder geval terecht.

Aspergekwekerij Vos

Tussen Wouw en Roosendaal vindt je Aspergekwekerij Vos. Hier kun je terecht voor heerlijke verse asperges en aardbeien van de Brabantse wal, plus alles wat jouw ideale aspergemaaltijd compleet maakt. Zelfs aan het servies en servetten (met een knipoog naar de asperge) is gedacht!

Boeiinksestraat 8
4703 SK Roosendaal
Aspergekwekerij Vos


De Vitamineschuur – Frisk Fruktergârd

Aan de rand van Zierikzee ligt De Vitamineschuur, van tuinbouwbedrijf Frisk Fruktergârd. Naast asperges en aardbeien verkopen zij ook andere soorten groenten en fruit, kaas, zuivel en Zeeuwse streekproducten. Mocht je op zoek zijn naar een leuke cadeaumand, dan ben je ook hier aan het goede adres!

Oudeweg 25
4301 TC Zierikzee
Vitamineschuur | Frisk-fruktergard


Hereijgers Aardbeien & Asperges

Voor verse asperges en aardbeien van eigen bodem ben je bij Hereijgers in Lepelstraat op de juiste plek. Naast alle benodigdheden voor een heerlijke klassieke aspergemaaltijd, hebben zij ook zeekraal, lamsoor en het bijzondere aardbeienbier in het assortiment.

Polderweg 2a
4664 PB Lepelstraat
Home – Aardbeienzo


De Prelaat – Groente & Fruit

Met het geluid van de Zeeuwse golven op de achtergrond bezoek je Boerderijwinkel De Prelaat in Westkapelle; zij telen verse asperges van eigen Zeeuwse grond. Extra bijzonder; de asperges hebben hierdoor een licht zilte nasmaak. Een goede keuze voor de fijnproevers onder ons!

Prelaatweg 19
4361 SC Westkapelle
DE PRELAAT – Groente & Fruit


Boerderijwinkel Familie van den Kieboom

Zodra het aspergeseizoen begint, kun je deze aan de Rietdijk in Breda halen bij Boerderijwinkel Familie van den Kieboom. Daarnaast verkopen zij ook verse honing uit eigen imkerij en aardbeien uit eigen kwekerij. Extra handig; via de online webwinkel bestel je vooraf jouw boodschappen, om ze vervolgens in de winkel op te halen.

Rietdijk 4
4824 ZB Breda
boerderijkieboom.nl | De boerderij van familie Kieboom


Boerderijwinkel van Damme

Boerderijwinkel van Damme in Heinkenszand heeft tijdens het seizoen verse asperges in haar assortiment. Ambachtelijkheid en duurzaamheid staan voorop, met onder andere appel en perensap van eigen teelt en zuivelproducten van Zeeuwse bodem.

Oudekamerseweg 7
4451 NC Heinkenszand
Vind allerlei producten bij onze boerderijwinkel in Zeeland (boerderijwinkelvandamme.nl)


Boerderijwinkel Tielemans

Boerderijwinkel Tielemans in Bavel oogst dagelijks verse witte en groene asperges van eigen bodem. Om je maaltijd compleet te maken, kun je hier ook terecht voor verse aardappelen, eieren, sauzen en aspergewijnen.

Leijweg 3
4854 NT Bavel
Boerderijwinkel Tielemans – Boerderijwinkel Tielemans %


De Letter – Asperges & Zo

In het Zeeuws-Vlaamse Koewacht haal je verse asperges zowel geschild als ongeschild bij De Letter – Asperges & Zo. Naast een groot en vers aanbod in de boerderijwinkel, kun je hier ook terecht voor kinderfeestjes. Of drink een streekbiertje op het terras terwijl de kids spelen in de speeltuin mét kabelbaan. Iedereen blij!

Langeweg 14 
4576 RL Koewacht
Home – De Letter Asperges & Zo (aspergesenzo.nl)


Aspergekwekerij Cees van Tiggelen

In Halsteren ligt aspergekwekerij Cees van Tiggelen, die bekend staat om de biologische teelt van asperges van de Brabantse wal, aardbeien en aardappelen. Goed om te weten; buiten de openingstijden van de winkel kun je bij de automaat terecht voor al dit lekkers.

Steenbergseweg 21
4661 RJ Halsteren
Aspergekwekerij C. van Tiggelen | Biologische asperges, aardbeien en aardappelen (aspergekwekerijcvantiggelen.nl)


Van Beek Asperges

Bij Van Beek Asperges in Terheijden geniet je van al het moois wat de asperge te bieden heeft. De boerderijwinkel heeft dagelijks verse asperges te koop, met bijbehorend servies voor zowel asperges als aardbeien. Daarnaast kun je bij mooi weer terecht op het terras voor een wafel met verse aardbeien of een aspergesoepje.

Munnikenhof 15
4844 PK Terheijden
Home – Van Beek Asperges


Missen we nog een locatie die jij kent? Laat het ons vooral weten via de mail: redactie van Dichterbij de Boerderij

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

Lees verder
Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Lees verder