Ontmoet de boer(in)

19 oktober: Ontmoet de boeren van Boer zoekt Vrouw en koop hun eigen (streek)producten in Boekel

Frans, Jaap, Geert, Agnes, Jos, Tom, Wim… Zomaar wat oer-Hollandse namen zou je denken. Maar zeg je Boer Frans, Boer Jaap, Boer Geert, Boerin Agnes, Boer Jos, Boer Tom en Boer Wim dan gaat er bij velen ongetwijfeld een belletje rinkelen. Deze, en vele andere boeren, zijn bekend geworden door het tv-programma ‘Boer zoekt Vrouw’ waarin zij hun zoektocht naar de liefde deelden met miljoenen Nederlanders. Op zaterdag 19 oktober 2019 komen de boeren mét hun eigen (streek)producten naar Boekel (NB) voor de unieke ‘Tv-Boer is Troef’-markt. Alle boeren van afgelopen seizoen zijn er bij!

TV-boer is Troef is een idee van Jos Sloot en Dycke van de Wal (beter bekend als ‘Boer Jos en zijn Dycke’) en wordt in samenwerking met Boerin Steffi en Verhagen Horse Service uit Boekel georganiseerd. De derde editie alweer! Dit keer bij Steffi op de boerderij: hoe leuk is dat!

Kijkje in de boerenkeuken
De streekproductenmarkt TV-boer is Troef brengt dit jaar negentien bekende boeren van alle seizoenen bij elkaar. En ook Yvon Jaspers komt haar boeren op de markt begroeten. Meer informatie? Bekijk het event hier of bekijk de Facebookpagina.

Activiteiten voor kinderen
Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de streekproductenmarkt. Er staat een springkussen en de kinderen kunnen ervaren hoe leuk het is op de boerderij.

Handig om te weten
Nieuwsgierig geworden naar o.a. de bouvardias van Boer Jaap, de aardbeien van Boer Geert, de schapenkaas van Boer Jan, de gladiolen van Boer Jos én natuurlijk ‘hun vrouwen’? Kom dan op zaterdag 19 oktober a.s. naar de TV-boer is Troef streekproductenmarkt in Brabant.

• Tijd: 11.00u – 17.00u
• Locatie: Verhagen Horse Service, Boekel (NB)
• Entree: 7,50 euro pp incl. een bos gladiolen van Boer Jos, kinderen tot 1.40m gratis. Kaartverkoop aan de deur.
• Gratis parkeren!

Bron: Landbouwagenda

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
bieten biet rode biet gezonde groente

5 seizoensgroenten van april: lente op je bord!

Lees verder
Voor op tafel

10x verse asperges uit Midden- en Oost-Brabant

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

Zorgkwekerij ’t Lieseind: stekken, potten en planten op eigen tempo

Lees verder