Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2023

In juli en augustus pakken boeren en tuinders uit in de zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij.

Je bent van harte welkom om deze zomer op verschillende plekken het platteland te beleven. Binnen en buiten jouw regio organiseren boeren en tuinders diverse zomeractiveiten. Denk aan een bootcamp op de boerderij, workshop ‘koe schilderen’, wandel- en fietstochten en nog veel meer. Op deze manier maak je op een leuke en positieve manier kennis met de sector.

Een mooie zomer voor ons allemaal

De zomereditie is een inititief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.

Zomeractiviteiten

Ben je benieuwd welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd en op de planning staan? Bekijk de agenda en houd de socials in de gaten voor het complete programma.

 

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder