Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit wintereditie

Boeren en Tuinders pakken uit deze zomer was weer erg succesvol met veel uiteenlopende activiteiten op het erf van de boer. Reden genoeg om ook dit jaar weer activiteiten te promoten die onze boeren en tuinders organiseren deze winter!

Boeren en Tuinders pakken uit is een samenwerking tussen o.a. ZLTO, LTO Noord, Boeren Buren, Boert Bewust en Team Agro NL en is ontstaan als centrale plek om alle initiatieven en activiteiten van onze boeren en tuinders onder de aandacht te brengen. Deze activiteiten lopen door het hele land. Dit jaar is ervoor gekozen om het Wintereditie te noemen in plaats van Kerst – omdat de activiteiten vaak al beginnen vóór kerst of nog doorlopen in januari. Da’s mooi toch?

Aanmelden activiteit

Heb jij zelf een activiteit, open dag, wandel- of trekkertocht gepland staan? Of ken jij iemand die wel wat promotie kan gebruiken om hun activiteit publiekelijk kenbaar te maken? Dan kun je nu via de website van LTO Noord een formulier invullen waar jij je activiteit in kan beschrijven en door kan sturen: klik hier voor het formulier.

Jouw activiteit zal dan worden gepromoot op deze site, Dichterbij de Boerderij, maar ook op de website van Boeren en Tuinders pakken uit!

Let op: aanmelden via het formulier kan tot 27 november 2023!

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder
Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Lees verder