Voor de familie

Bourgondival ‘Van Streek’ op 3 juni

Elk jaar de eerste zaterdag van juni!
Op 3 juni 2017 is het voor de eerste keer zover: op het terrein van Boer Spierings krijg je bij ‘Van Streek’ een muzikale en culturele beleving voor jong en oud. Kom op je slippers in de wei genieten van het goede leven!

Dagprogramma

Met je slippers in de wei
Overdag kan jong en oud terecht bij Van Streek. De vele kinderactiviteiten zorgen ervoor dat de kids zich geen moment zullen vervelen. Zo kunnen de papa’s en mama’s (en alle andere volwassenen) de hele middag genieten van diverse producten uit de streek, terwijl de akoestische live muziek weerklinkt vanuit de hooibalen.
Entree is gratis.

Voedertijd

Bourgondische BBQ of Diner tussen het Vee
Aan het einde van de middag kun je genieten van een verse, lokale, maar vooral écht goede hap van de bourgondische streek-BBQ. Dit voor slechts € 17,50, waarbij de entree voor de feestavond is inbegrepen. Sponsors hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het Diner tussen het Vee, een luxe culinair meergangendiner, letterlijk op het platteland.
Meer weten over Diner tussen het Vee? Klik dan hier!

Avondprogramma

Knallen in de koeienstal
Vroeg in de avond staat de eerste act van de feestavond al klaar om er voor te zorgen dat je voeten geen rust meer krijgen. Stilstaan is vanaf dan geen optie meer; een keur aan bands en lokale DJ-acts sluit naadloos op elkaar aan om tot in de kleine uurtjes (voor slechts € 5,-) een grandioos feest te bouwen! Boer Spierings zal er misschien niet blij mee zijn, maar het dak van de koeienstal zal er gegarandeerd af gaan met de drie topbands die de live-muziek zullen verzorgen.

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder