Voor de familie

De leukste sinterklaascadeaus van de boer

De goedheiligman is weer in Nederland. Dit betekent dat jij jouw lijstje kan maken met leuke, handige en lekkere cadeaus. Wij gingen op onderzoek uit en geven je een overzicht waar de leukste cadeaus van de boer te halen zijn:

Sinterkaasletter

Vergeet de traditionele chocoladeletter en haal eens een andere lekkernij. Bij Kaasboerderij Schallach in Middelburg verkopen ze namelijk Sinterkaasletters: een letter van hun eigen kaas. Ook hebben ze Sinterklaas saucijzenbroodjes en verse Sinterklaas worst. Hier ben je op het juiste adres voor al je zuivelproducten. De kaasletters bestel je via de mail of te bellen met de Kaasboerderij. De kaasletters kunnen binnen Nederland worden verstuurd.

Boerschappen Kerstbox

De kookliefhebber krijgt van de sint misschien wel een Boerschappen Kerstbox: een special van Boerschappen voor hobbykoks die graag lekker, lokaal en met de beste kwaliteit ingrediënten koken. Hier vind je meer informatie.

Een ‘sintstukje’ van Thea’s Bloemen

Zo heerlijk om het huis weer gezellig aan te kleden voor Sinterklaas. Dat kan met mooie raamstickers of een vlaggenlijn… maar wat dacht je van een pepernotenkrans? Mocht je liever niet zelf aan de slag gaan, maar toch originele versiering willen? `Bij Thea’s Bloemen in Oosteind hebben ze unieke sintstukjes klaarstaan! Dat zijn fantastische cadeautjes – voor jezelf of een ander – in deze tijd vol vieringen en feestelijkheden. Ontdek meer!

IJstaart van De Annahoeve in De Moer

Als de sint weer in het land is, staat bij De Annahoeve in De Moer één lekkernij in de spotlight: de IJSTAART van Marja. Deze ijstraat is gemaakt van kruidnotenijs en gedecoreerd met parfait, pepernoten en chocola. De taart is eventueel ook te verkrijgen in een 1persoons-weckpotje. Bestellen? Stuur een berichtje naar 06-27268709 of mail naar:

Info@deannahoeve-demoer.nl

Boer-opoly

Dit spel is mooie variant van het bekende vastgoedspel Monopoly. Het bordspel is volledig vertaald in het Nederlands waarin je hectares moet verzamelen en deze moet inruilen voor schuren. Kortom: speelplezier en ouderwetse gezelligheid voor het hele gezin. Het spel is hier te bestellen.

Sinterklaas speculaas vla

De Smaak van Hier is een collectief van bevlogen boeren die eerlijke en lekkere zuivelproducten produceren. Speciaal voor Sinterklaas hebben zij een speculaas vla gemaakt. Jouw toetje na de maaltijd wordt hiermee sowieso een feestje! Via deze link vind je een overzicht van de locaties waar deze heerlijke speculaas vla te verkrijgen is.

Ravensburger John Deere Legpuzzel

Het is ontzettend leuk, het houdt je brein fit en traint ook je geheugen: puzzelen. Met deze John Deere puzzel van 1000 stukjes ben je lekker een aantal middagen zoet. Zoek alle stukjes bij elkaar maak de John Deere afbeelding Toen en Nu helemaal compleet. Bestel de puzzel snel via deze link!

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder